Sestdiena, 20.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mirta, Ziedīte;

Pamazāk izpērk biļetes uz Pasaules koru olimpiādes sarīkojumiem

Easyget.lv, 17.04.2014. 13:53

Pirmajās divās ieejas karšu tirdzniecības dienās vislielāko pircēju interesi izraisījis Pasaules koru olimpiādes Lielkoncerts Mežaparkā 13. jūlijā un vokālo grupu „The King`s Singers” un „Latvian Voices” kopīgais koncerts operā 16. jūlijā.
Pamazāk izpērk biļetes uz Pasaules koru olimpiādes sarīkojumiem

Tāpat ieejas kartes aktīvi tiek pirktas uz Pasaules koru olimpiādes atklāšanas un noslēguma ceremonijām, diviem zvaigžņu koncertiem Arēnā Rīga un čempionu konkursiem, kas notiks LU Lielajā aulā un Rīgas Kongresu namā, ziņo Ilze Salna, Pasaules koru olimpiādes 2014 sabiedrisko attiecību vadītāja.

Šobrīd pārdošanā ir ieejas kartes uz 40 dažādiem koncertiem un meistarklasēm. Uz vairākiem pasākumiem ir iespējams iegādāties ieejas kartes par agrās pārdošanas cenām. Piemēram, stāvvietu biļetes uz Lielkoncertu Mežaparkā šobrīd nopērkamas par 5 eiro. Ieejas kartes ir nopērkamas „Biļešu Paradīzes” kasēs un internetā www.bilesuparadize.lv.

Spilgtus muzikālus mirkļus sola abi Pasaules koru olimpiādes zvaigžņu koncerti. Pirmais no tiem notiks 10. jūlijā, un tā būs viena no divām iespējām olimpiādes laikā dzirdēt klātienē slaveno vokālo kvintetu „The Real Group”. Tāpat koncertā uzstāsies bungu grupa „Yamato drummers” no Japānas, Intars Busulis ar grupu, vairāki kori – Pasaules koru olimpiādes dalībnieki, kā arī tiks atskaņots Karla Dženkinsa skaņdarbs „Adiemus”, ko iestudē kamerorķestris "Sinfonia Concertante", kori un deju grupa. Otrajā Pasaules koru olimpiādes zvaigžņu koncertā uzstāsies pasaulslavenā vokālā grupa „The King`s Singers”, dzīvā leģenda – komponists Mortens Lauridsens (Morten Lauridsen, ASV) un koris „Ave Sol”, vairāki kori – Pasaules koru olimpiādes dalībnieki un grupa „Instrumenti” sadarbības projektā ar kori „Sōla”.

Pilna pasākumu programma ar saitēm uz ieejas karšu tirdzniecību pieejama arī Pasaules koru olimpiādes mājas lapā www.singriga.lv

Pasaules koru olimpiāde ir lielākais pasaules koru mūzikas festivāls, kas no 9. līdz 19. jūlijam notiks Rīgā. Tā mērķis ir apvienot korus draudzīgā sacensībā neatkarīgi no tautības, rases un izpildītā mūzikas stila. Pasaules koru olimpiādes tiek rīkotas kopš 2000. gada un notiek reizi divos gados. Desmit dienu laikā Rīgas labākajās koncertzālēs un parkos norisināsies konkursi 29 kategorijās, meistarklases un semināri, īpašie koncerti un draudzības koncerti, dalībnieku gājiens un daudzi citi aizraujoši pasākumi. Vairāk informācijas: www.singriga.lv un www.interkultur.com.

Foto: Vokālā grupa Latvian Voices. Foto (c) Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV