Piektdiena, 29.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Agija, Aldonis;

Band Mango aicina uz koncertu Latvijas 1. Rokkafeinīcā

Easyget.lv, 22.04.2014. 10:46

26. aprīlī pašmāju Ska/Punk apvienība Band Mango aicina uz koncertu Latvijas 1. Rokkafeinīcā, kur grupa plašākai auditorijai piedāvās savu jaunāko veikumu vēl nedzirdētā skanējumā.
Band Mango aicina uz koncertu Latvijas 1. Rokkafeinīcā

Grupa, kas pēdējos gadus aizvadījusi ne tikai veiksmīgā koncertdarbībā Latvijā, Baltijas valstīs, bet arī Balkānu pussalā, savu izvēli mūzikas industrijā pamato ar "pāreju citā dzīves posmā", un to iezīmē arī gaidāmais EP skanējums.

2007.gadā dibinātās grupas skanējums vēsturiski veidojies melodiskā pop-punk saglabājot sevī ska tik tipisko pūšaminstrumentu skanējumu. Vēlāk tas pārveidojies punkrock un skacore noskaņas, bet šodien Band Mango sniedz enerģisku rokmūziku ar juteklisku pūtēju sekciju, kurai raksturīgs blīvs, piepildīts un intensīvs skanējums. Arī apvienības vokālista Konstantīna izvēlētā dziedāšanas maniere ir piedzīvojusi krasas pārmaiņas- ierastais tīrais vokāls tagad ir papildināts ar „screamo” elementiem. Kompozīciju saturiskais vēstījums ir piedzīvojis sekojošas pārmaiņas, no liriskām „viņš” un „viņa” attiecībām briedušā „es” personas individuālā vēstījumā. Mūiziķi sola, ka ar to, patiesībā, viss ir tikai sācies, un varam gaidīt ne vienu vien pārsteigumu šī gada ietvaros.

Grupas Facebook lapā ir izveidota īpaša akcija, kuras ietvaros divi laimīgie konkursa dalībnieki koncerta dienā (26. aprīlī) savā īpašumā iegūs īpaši veidotos Band Mango T-kreklus.

Band Mango sastāvā: Konstantīns Sedunovs (ģitāra/vokāls), Reinis Jaunais (soloģitāra/pavadošais vokāls), Ieva Strazdiņa (bass), Jānis Pavārnieks (saksofons/pavadošais vokāls) un Krists Kazaks (trombons/pavadošais vokāls).

Ieeja pasākumā bez maksas.

Foto: Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV