Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

Momend kopā ar Jensu Lekmanu dosies tūrē pa Zviedriju

Easyget.lv, 23.04.2014. 12:02

Latviešu grupa „Momend” aprīļa beigās dosies uz Zviedriju, lai sniegtu vairākus koncertus kopā ar pazīstamo zviedru mūziķi Jensu Lekmanu.
Momend kopā ar Jensu Lekmanu dosies tūrē pa Zviedriju

Kā informē I Love You Records pārstāve Dace Volfa, uzstāšanās būs viens no „Dinkytown” projekta posmiem. Šis projekts jau piecus gadus rīko regulāras akustisko koncertu miniturnejas pa Zviedriju. „Dinkytown” turnejās pārsvarā piedalās zviedru mūziķi, un „Momend” ir pirmā grupa no Baltijas, kas uzaicināta šādā turnejā.

Gatavojoties gaidāmajiem koncertiem, „Momend” ir sagatavojuši īpašu akustisku programmu. Pirms došanās uz Zviedriju grupa to piedāvās arī klausītājiem Rīgā. „Momend” akustiskais koncerts notiks šosestdien, 26. aprīlī, „DAD cafe” (Miera ielā 17). Sākums plkst. 20:00.

„Momend” un Jensa Lekmana koncerti Zviedrijā:

  • 29/4 - 19.00 - Bohusläns Museum, Uddevalla
  • 30/4 - 19.00 - Nolbygårds Ekobageri, Alingsås 
  • 1/5 - 19.00 - Mejeriet, Trollhättan
  • 2/5 - 18.30 - Café Mic, Vänersborg
  • 3/5 - 14.00 - Bengans, Göteborg (bez Jensa Lekmana)

Indie/alternative grupa „Momend” kopš dibināšanas 2009. gadā ir uzvarējusi vairākos jauno grupu konkursos, uzstājusies koncertos un festivālos Baltijā, izdevusi debijas albumu „Episodes of Trust” un pašlaik strādā pie otrā studijas albuma.

Jenss Lekmans sāka ierakstīt mūziku 2000. gadā, bet pirmos panākumus guva 2003. gadā, kad iznāca EP „Maple Leaves”. Nu jau vairāk nekā 10 gadu Jenss Lekmans ir viens no iecienītākajiem māksliniekiem indie mūzikas fanu aprindās ne vien dzimtenē, bet arī tālu ārpus tās robežām.

Foto: Momend. Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV