Otrdiena, 19.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Jāzeps;

Labākā Queen tribute grupa Killer Queen uzstāsies Kuldīgas Live Fest 2014

Easyget.lv, 23.04.2014. 15:24

Kuldīgas Live Fest 2014, kas 15. un 16.augustā pulcēs jau izziņoto Smokie, Suzi Quatro, Brotherhood of Man cienītājus, uzstāsies arī labākā Queen tribute* grupa Killer Queen.
Labākā Queen tribute grupa Killer Queen uzstāsies Kuldīgas Live Fest 2014

1993.gadā, kad Killer Queen pirmo reizi kāpa uz skatuves, grupa pat nebija pārliecināta, ka pastāvēs ilgāk par dažiem mēnešiem, bet tagad, 21 gadu vēlāk grupa ir sasniegusi neatkārtojamus panākumus. Viņu pirmais koncerts bija Londonas Universitātē. Tieši tajā pašā vietā, kur pirms 21 gada uzstājās oriģinālā Queen grupa. 


Grupa Eiropā tik iemīlēta jau 90ajos gados, kad tā saņēma balvu "Worldwide Best Tribute Band" (Pasaulē labākā tribute* grupa). Killer Queen pēc uzstāšanās Zviedrijas Vasteras koncertzālē, saņēma balvu "Best Concert of The Year 2009" (Labākais koncerts 2009.gadā).

Grupas līderis Patriks Meijers (Patrick Mayer) atzīst, ka panākumi ir šokējuši viņus pašus, grupas izveidošanās laikā viņiem pat sapņos nerādījās, ka viņi ar skatītājiem spēs piepildīt tās pašas koncertzāles ar tūkstošiem cilvēku, kā to darīja oriģinālā Queen grupa.

Vairāk par Killer Queen: http://www.killerqueenonline.com/

KLF'14 uzstāsies tādas zvaigznes kā "Smokie", Suzi Quatro, "Brotherhood of Man", kā arī daudzi visiem labi zināmie pašmāju mūziķi.

Vairāk par KLF'14 lasi un biļetes meklē http://livefest.lv/

*tribute- atdarinātāji, attēlotāji

Foto: Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV