Otrdiena, 19.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Jāzeps;

Leģendārais mūziķu sastāvs Pat Metheny Unity Group Rīgā jau sestdien

Easyget.lv, 23.04.2014. 16:37

26. aprīlī plkst. 19.00 Rīgas Kongresu namā Eiropas koncertturneju uzsāks 20 Grammy balvu ieguvējs Pat Metheny ar apvienību “Pat Metheny Unity Group”, prezentējot jauno mūzikas albumu “KIN (←→)”.
Leģendārais mūziķu sastāvs Pat Metheny Unity Group Rīgā jau sestdien

Apvienības koncerts solās būt neatkārtojams, jo uz Rīgu tā vedīs līdzi 15 cilvēku tehnisko sastāvu, kā arī jaunākās skaņu sistēmas un instrumentus – grupa ceļo ar 2 pilnām kravas automašīnām! “Pat Metheny Unity Group” uzstāšanās solās būt akustiski sarežģīta, klasiska un neparasta, tai pat laikā esot arī moderna. Grupas jaunpienācējs Giulio Carmassi koncerta laikā vien spēlēs 12 mūzikas instrumentus, kā arī uzstāsies kā vokālists.

Kāds klausītājs par sastāva neseno koncertu Ņujorkā: “Esmu redzējis grupu uzstājamies jau vairāk nekā 12 reizes, bet šis sastāvs pilnībā pārspēja jebko, ko biju iecerējis redzēt. Šie puiši mani pārsteidza.”

Pat Metheny ģitārspēles paraugstunda:

“Potter un Metheny saskaņa uz skatuves ir gandrīz telepātiska” – Jazz Weekly

Grupas līderis Patrick Bruce „Pat” Metheny ir amerikāņu džeza ģitārists, komponists un „Pat Metheny Unity Group” dibinātājs. Metīnī ir 20 „Grammy” balvu laureāts 10 dažādās kategorijās. Prestižo balvu klāstu papildina neskaitāmas uzslavas „DownBeat” kritiķu un „JazzTimes Magazine” lasītāju aptaujās, topu virsotnes prestižajā džeza žurnālā „All About Jazz”, „Billboard” un daudz citu dažādu nomināciju un balvu. Savukārt, Pat Metheny Unity Band, no kuras veidojusies Unity Group, ir vienīgā grupa Grammy balvu pasniegšanas vēsturē, kas ieguvusi septiņas balvas par septiņiem albumiem pēc kārtas. Metīnī arī ir viens no tikai 4 džeza ģitāristiem, kurš kopš 1957. gada ir iecelts prestižajā „Downbeat Hall of Fame” (leģendārā mūzikas žurnāla „Downbeat” mūziķu slavas zālē).

Biļetes vēljoprojām pieejamas visās “Biļešu serviss” kasēs un internetā.

Vairāk informācijas par koncertu un dažādām īpašajām atlaidēm: www.rigasritmi.lv

Foto: Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV