Sestdiena, 20.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mirta, Ziedīte;

Positivus uzsāk sadarbību ar mūzikas vietni Deezer

Easyget.lv, 25.04.2014. 14:52 | komentāri (1)

"Positivus" festivāls sadarbībā ar vienu no lielākajām mūzikas vietnēm pasaulē "Deezer" katram festivāla apmeklētājam nodrošina ekskluzīvu trīs mēnešu bezmaksas pieeju "Deezer Premium" kontam, kas dod iespēju ne tikai klausīties "Positivus" festivāla radio, bet arī papildu 30 miljonus dziesmu.
Positivus uzsāk sadarbību ar mūzikas vietni Deezer

"Deezer" ir revolucionārs globālais mūzikas pakalpojums, kas ir pieejams vairāk nekā 180 pasaules valstīs, un to var izmantot datorā, planšetdatorā, viedtālrunī un daudz kur citur. "Deezer" mūzikas izlases veidotāji atlasījuši vietnē ne tikai ievērības cienīgu ārzemju mākslinieku, bet arī plašu latviešu mākslinieku izlasi, un visu mūziku tajā ir iespējams klausīties bez reklāmas iestarpinājumiem.

Links uz sīkāku informāciju par "Deezer" un veidu, kā aktivizēt savu kontu, atrodama uz nopirktās festivāla biļetes. "Deezer" bezmaksas pieeju var izmantot ne tikai tie, kas vēl pirks Positivus festivāla biļeti, bet arī tie, kas to jau ir iegādājušies, nosūtot koda pieprasījumu uz info@positivusfestival.com.

Positivus festivāls notiks 18., 19. un 20. jūlijā Salacgrīvā, festivālā šogad uzstāsies Hosē Gonzaless, King Charles, Elija Goldinga, Laura Mvula, Anna Kalvi, Chet Faker, kā arī grupas "Kraftwerk", "Elbow", "Junip", "Temples", "You Me at Six", MØ, "FM Belfast", "Pompeya", "And So I Watch You from Afar", "Bastille", "The 1975", "Kid Karate", "The Kooks", "Of Montreal", "Birth of Joy", "Future Islands", "AlunaGeorge", "NONONO" un "Daughter"

Festivāla trīs dienu biļete bez teltsvietas maksā 57 eiro un ar teltsvietu 63 eiro. Biļetes nopērkamas "Positivusfestival.com", "Biļešu serviss" kasēs un "Nordea" bankomātos. Tuvojoties festivālam, biļešu cena pieaugs.

 Foto: Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV