Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Foto: Grupa K.Remonts koncertē Palladium

Easyget.lv, 26.04.2014. 13:58 | komentāri (1)

25. aprīlī koncertzālē Palladium šopavasar vienīgo koncertu sniedza grupa K.Remonts.
Foto: Grupa K.Remonts koncertē Palladium

Galerijas:

K. Remonts pamatoti uzskatāma par vienu no neparastākajām pagājušā gadsimta 80. gadu formācijām latviešu rokmūzikā, pirmkārt jau pateicoties dziesmām, kas izcēlās ne tik vien ar komplicētu melodisko un tembrālo uzbūvi un līdz tam nepieredzēti daudzveidīgu muzikālo dramaturģiju, bet arī nopietnas laikabiedru dzejas (Amanda Aizpuriete, Uldis Bērziņš, Jānis Kākulis, Egīls Zirnis u.c.) izmantojumu. Šo skaņdarbu oriģinalitāte, domu un izjūtu dziļums, niansētie aranžējumi ļāvuši K. Remontam saglabāt nelielu, bet ļoti uzticamu fanu pulku, kam joprojām dzīvā atmiņā ir saviļņojošā muzikālā kolektīva darbība no 1985. līdz 1990. gadam.

Koncertā kā viesis piedalījās grupas pirmā sastāva solists Andris Brečs, bet dziesmas, ko savulaik dziedāja Vilnis Linužs, izpildīja Imants Daksis, Jānis Žilde, Pēteris Riekstiņš un Svētais (Juris Lasinskis), savukārt taustiņu instrumentus spēlēja Kaspars Tobis (Dzelzs vilks). Koncerta noslēgumā uz vienu dziesmu grupai pievienojās arī Dzelteno Pastnieku dalībnieks Viesturs Slava.

Foto: Ieva Akuratere grupas K.Remonts koncertā Palladium. Foto (c) Gunita Kļava

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV