Sestdiena, 20.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mirta, Ziedīte;

Pikaso aicina uz tūres noslēgumu Pulkvedī

Easyget.lv, 27.04.2014. 19:34

Latviešu repa izpildītājs Pikaso (Jānis Lipšāns) aicina uz koncerttūres "Satikšanās vietu mainīt nedrīkst" noslēguma koncertu 2. maijā klubā "Pulkvedim Neviens Neraksta" (Peldu iela 26/28, Vecrīgā).
Pikaso aicina uz tūres noslēgumu Pulkvedī

"Man šķiet diezgan likumsakarīgi noslēgt iesākto tieši "Pulkvedī", un jo vairāk, pateicībā suģestējošajam nosaukumam, aicināt visus mūzikas piekritējus uz atkalapvienošanos vienā no leģendārākajām vietām Rīgā - Pulkvedī!" teic mūziķis.

Jau vēstījām, ka aprīlī Pikaso devās savā pirmajā koncerttūrē ar debijas albumu "Satikšanās vietu mainīt nedrīkst", kuras gaitas iemūžinātas arī video, pateicoties Komuna7 (Rihards Gēcis):

Tūres noslēguma koncertā Rīgā kā viesi piedalīsies divi leģendāri Latvijas hiphopa žanra pārstāvji - Džuzepe un Kurts, kuri abi drīzumā ar savu solo materiālu gatavojas iepazīstināt arī plašāku publiku.

Kā īpašos viesus no Tallinas Mūzikas Nedēļas Pikaso uz Rīgu ved igauņu vokāli instrumentālo ansambli Estrada Orchestra, kuri izpilda disco funk/ afro beat/ jazz/ soul oriģinālkompozīcijas.

Foto: Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV