Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Grupa Menuets uzstāsies koncertbārā Laternu stundā

Easyget.lv, 28.04.2014. 09:59

2. maijā plkst. 21:00 pirmo reizi uz koncertbāra "Laternu stundā" skatuves kāps leģendārā grupa "Menuets".

Grupa Menuets komentārus neprasa - latviešiem tik iemīļotās un labi zināmās dziesmas 2.maijā "Laternu stundā" - "Viņi dejoja vienu vasaru", "Alvas zaldātiņi", "Dzeguzes balss", "Kamēr saule vēl nenoriet", "Četri balti krekli", "Dziesmiņa par Rīgas redzēšanu" un daudzas citas. Koncertā skanēs dziesmas, kuras dzirdot - katrs dungo vai dzied līdzi.

Šajā koncertā skanēs arī grupas ''Menuets'' agrīnās dziesmas, kuru autori ir Adrians Kukuvass, Juris Sējāns un Juris Kulakovs.
Grupā "Menuets" šobrīd muzicē Inese Pabērza, Adrians Kukuvass, Baiba Jagere, Juris Kulakovs, Juris Sējāns, Leons Sējāns, Raimonds Bartaševics un Ikars Ruņģis un ar lepnumu paziņojam, ka šie lieliskie mūziķi uzstāsies koncertbārā ''Laternu stundā''.

Grupas ''Menuets'' koncerts ir īpašs notikums, jo koncertā atskaņotās dziesmas saviļnos ikviena apmeklētāja sirdi - grupas ''Menuets'' dziesmas nevienu neatstās vienaldzīgu, īpaši jau šīs grupas neoficiālā himna ''Dziesma, ar ko tu sāksies''.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV