Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

Foto: Ar krāsainu ballīti Kašers prezentē jaunās dziesmas „Come And Get Me” video

Easyget.lv, 28.04.2014. 11:16

Kašers jeb Kaspars Blūms-Blūmanis, kuru plašāka auditorija iepazina LNT šovā OKartes Skatuve, izdevis vairākas dziesmas, veidoja mūzikla „Dzimuši Mūzikai” tērpus, sācis gleznot un plāno gleznu izstādi, un nu faniem, atbalstītājiem un klausītājiem nodod jaunu dziesmu „Come and get me”, kā arī prezentē dziesmas video.
Foto: Ar krāsainu ballīti Kašers prezentē jaunās dziesmas „Come And Get Me” video

Galerijas:

Dziesma „Come and Get Me” radās ātri un nepiespiesti – tāpat kā visas iepriekšējās dziesmas! „Dziesma man rodas ātri – eju pa ielu, kaut ko dungoju vienu dienu, otru dienu – trešajā dienā sēžu un pierakstu, ceturtajā secinu, ka patīk un ka jārada vārdi! Man patīk, ka viss top dabiski un nepiespiesti – tieši tā radās šī dziesma, kurā vēlos iedrošināt cilvēkus nepadoties, neapstāties, doties nezināmajā, izkāpt no komforta zonas un cauri nebeidzamajām grūtībām un sāpēm tomēr sasniegt nosprausto mērķi. Pats galvenais – ticot, ka izdosies!” piebilst Kašers.

Dziesmas mūzikas un teksta autors ir pats Kašers. Dziesmas producents – Edgars Viļums.

Ilgi nedomājot, dziesmai tapa video, kas tapis sadarbībā ar Raiti Lukašēvicu un Mārci Šēneru no radošās apvienības Moodwork. „Filmēšanas laikā ir izkristalizējusies fantastiska komanda – cilvēki, ar kuriem nākotnē noteikti sadarbošos atkal, kuriem uzticos un kuri redz manu ideju tādu, kādu to redzu es pats!” atzīst Kašers.

Videoklipa gala rezultāts ir pārsteidzis pašu mākslinieku, jo filmēšanas sākumā nospraustos mērķus, neparasto vizuālo risinājumu un sākotnēji šķietami neiespējamo scenārija attēlojumu ir izdevies realizēt. Klipa scenārija autors, producents, režisors, mākslinieciskais redaktors, galvenais varonis un lokācijas vietu meklētājs ir pats Kašers. Klipā tika iesaistīti 56 cilvēki – profesionāli dejotāji, gaismotāji, skaņotāji, grimētāji, operatori, aktieri, horeogrāfi, frizieri, draugi, brīvprātīgie un citi atbalstītāji. Tas tika filmēts četrās dažādās lokācijas vietās. „Es piedalījos visā! Sēdēju klāt garās montāžas stundas, domāju, ko katrs tēls vilks mugurā, kā izskatīsies, kā kustēsies, kāds būs grims, mati būs viļņaini vai pieglausti. Pats arī sastādīju filmēšanas dienas kārtību. Klipa laikā divas reizes paspēju kārtīgi saslimt, jo filmējām pat nekurinātās telpās ziemas bargākajā aukstumā. Mana vīzija no sākuma līdz beigām bija tik spēcīga, ka ne uz mirkli no tās neatkāpos, gan trīs stundas beržot krāsu no matiem, gan arī menedžējot gandrīz neiespējamo – brīvdienu vai nakts stundu filmēšanas!” stāsta Kašers.

Videoklips ir tiešām ekstravagants un neparasts ceļojums cauri trim laikmetiem. Stāsta pamatā nebeidzamā mīlestības tēma, kas šoreiz attēlota diezgan neierastā veidolā. Ikviens meklē savu īsto un vienīgo otro pusīti, šoreiz meklēšanas process vijas no realitātes līdz sapņu pasaulei, no 30. gadu glamūra, cauri emo pasaulei, līdz pat Endija Vorhola cienīgam popārtam. Kā stāsta mākslinieks, šie trīs stili viņam ir ļoti tuvi, tāpēc caur tiem arī organiskāk izdodas paust emocijas un izstāstīt stāstu, kuram iedvesmojies no paša izdzīvotās pieredzes.

25. aprīlī kultūras bārā „Sapņi un kokteiļi” notika oficiālā dziesmas un video prezentācija! Vakara gaitā viesi varēja iepazīties ar Kašera klipa laikā tapušajām gleznām, bija arī videoklipa īpašo atribūtu izsole un citi pārsteigumi. Papildus - „Cēsu alus” pasākumam piešķir garšu ar jauno atspirdzinošo dzērienu Blue Sheep.

Foto: Kašera jaunās dziesmas „Come And Get Me” video tapšana. (c) Rihards Saņikovs, MoonParlour studio

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV