Ceturtdiena, 28.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Ginta, Gunda, Gunta;

Edgars Kramiņš aicina uz vokālās mākslas vasaras laboratoriju

Easyget.lv, 28.04.2014. 13:20

Ar saukli „Katrs jaunietis ir talantīgs!” vokālais pedagogs un „Jaunās Talantu fabrikas” mentors Edgars Kramiņš aicina dziedāt gribošus bērnus un jauniešus uz Latvijas vokālās mākslas vasaras laboratoriju „Izdziedi vasaru”, kura viņa vadībā notiks Cesvaines pilī no 26. jūlija līdz 2. augustam.

Vokālās mākslas vasaras laboratorijā „Izdziedi vasaru” aicināti piedalīties dziedošie Latvijas bērni un jaunieši vecumā no 12 līdz 27 gadiem. Tās ietvaros notiks vokālās un runas nodarbības, horeogrāfijas un aktiermeistarības stundas, kā arī dažādu profesionāļu vadītās meistarklases. Laboratorija sāksies ar pedagogu, bet noslēgsies ar dalībnieku radošo koncertu. Radošās komandas sastāvā būs dziedātājas Ginta Vikmane un Madara Celma, horeogrāfs Gints Dancītis, režisors Valdis Lūriņš u.c., informē izpildproducents Jānis Gr..

Kā projekta mērķi Edgars Kramiņš ir uzstādījis bērnu un jauniešu radošuma pilnveidi, iniciatīvu, uzņēmību un izpratni par vokālās meistarības atšķirībām un interpretācijas iespējām, kas ļauj īstenot gūtās zināšanas uzstājoties publikas priekšā.
Nometni atbalsta Cesvaines novada dome.

Vokālais pedagogs un „Jaunās Talantu fabrikas” mentors Edgars Kramiņš uzskata, ka nometne nav tikai vieta, kur laiski pavadīt brīvo laiku. Nometne, pirmām kārtām, ir sporta vai radošās meistarības kalve. Tāpēc apņemos sniegt pusaudžiem un jauniešiem iespēju piedalīties tieši radošā procesā, kurā, bez atpūtas būs iespēja kopīgā darbā pilnveidot savu talantu, jo mēs uzskatām – katrs jaunietis ir talantīgs!”

Pieteikšanās un informācija draugiem.lv/izdziedivasaru

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV