Trešdiena, 24.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Nameda, Visvaldis, Ritvaldis;

Kino Splendid Palace notiks ģimenes dienai veltīts koncerts

Easyget.lv, 28.04.2014. 13:58

17. maijā kinoteātrī “Splendid Palace” norisināsies Starptautiskajai ģimenes dienai veltīts koncerts, kurā piedalīsies gan labi zināmi, gan jauni un talantīgi izpildītājmākslinieki.

Mazā operas un teātra orķestra M.O.T.O. (mākslinieciskais vadītājs Māris Kupčs) pavadībā savas jaunākās kompozīcijas izpildīs dziedātāja Liene Greifāne. Koncerta īpašie viesi būs jaunā, daudzsološā dziedātāja Katrīna Paula Dīringa un talantīgais brīnumbērns vijolnieks Daniils Bulajevs, kā arī Rīgas Doma kora skolas meiteņu koris (mākslinieciskā vadītāja Aira Birziņa).

Ģimenes dienas svinēšana ir samērā jauna tradīcija, bet kas, neapšaubāmi ir uzrunājoša, jo ļoti bieži šādas programmas, kurā satiekas dažādu žanru mūziķi, vienā valodā runājot par mīlestību, ģimeniskumu, mīlestību uz savu zemi, mūžīgām vērtībām.

Koncerta notiks 17. maijā plkst 18.00 kinoteātra “Splendid Palace” Lielajā zālē. Pateicoties Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departamenta atbalstam- ieeja bez maksas. Bezmaksas ielūgumi “Biļešu Paradīzes” kasēs.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV