Otrdiena, 19.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Jāzeps;

Elektroniskās deju mūzikas festivāls GLOBALhouse pārcets uz septembri

Easyget.lv, 28.04.2014. 15:35

10. maijā „Palladium” koncertzālē plānotais elektroniskās deju mūzikas festivāls GLOBALhouse tiek pārcelts 19.septembri, informē festivāla organizatoru pārstāve Ilze Ārniece.
Elektroniskās deju mūzikas festivāls GLOBALhouse pārcets uz septembri

Iegādātās biļetes būs derīgas ieejai pasākumā arī 19.septembrī. Tās iespējams arī atgriezt „Biļešu Serviss” kasēs, saņemot naudu atpakaļ.

GLOBALhouse elektroniskās deju mūzikas festivāls radīts ar mērķi aktualizēt elektroniskās deju mūzikas kultūru Latvijā, katrā no pasākumiem dodoties muzikālā ceļojumā uz kādu no deju mūzikas lielvalstīm. Kā pirmā pietura septembrī būs Nīderlande.

Apmeklētāju acis žilbinās pašmāju mākslinieki, Nīderlandes dīdžeju parāde, gaismu un skaņu šovi, dejotāji un citi elpu aizraujoši pārsteigumi. Īpašais viesis no Nīderlandes būs Funkerman, viens no vadošajiem Nīderlandes elektroniskās deju mūzikas dīdžejiem un producentiem. Skatuvi satricinās arī Latvijā pazīstamie elektroniskās deju mūzikas dīdžeji – Andre Crash un DEROS.

GLOBALhouse rīko pasākumu aģentūra „Lemonbox”.

Vairāk informācijas www.globalhouse.lv

Foto: Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV