Otrdiena, 19.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Jāzeps;

Jūlija sākumā Turaidā notiks mūzikas festivāls Pagalms

Easyget.lv, 29.04.2014. 15:25

4. un 5. jūlijā viesu namā „Grotiņi” Turaidā notiks trešais nekomerciālais „underground” mūzikas un mākslas festivāls „Pagalms”.
Jūlija sākumā Turaidā notiks mūzikas festivāls Pagalms

Festivāls „Pagalms” apmeklētāju vidū vienmēr ir radījis patīkamu atmosfēru un vidi, kurā ikviens jūtas labi. Festivāls piedāvā iespēju ne tikai izbaudīt mākslinieku un grupu priekšnesumus, bet arī katram no viesiem iesaistīties dažādās aktivitātēs. „Pagalmu” raksturo: improvizācijas teātris, sporta spēles, kino, galda futbols, „Jam” sesijas, kā arī citi brīvā laika pavadīšanas veidi.

Lai gan visus iepriekšējos gadus uzsvars tika likts uz pašmāju jaunajiem un arī jau plašāku publiku sasniegušiem māksliniekiem, šogad festivāla organizatori sola, ka mākslinieku daudzveidība būs krietni plašāka, un tā neaprobežosies tikai ar vietējo mūziķu uzstāšanos, būs dzirdamas arī Somijas, Igaunijas un citu valstu grupas. Konkrētus muzikālo apvienību vārdus organizatori gan vēl neatklāj, tie tiks izziņoti drīzumā.

„Jāvērš uzmanība, ka šogad varēs vērot nelielas atkāpes no jau iepriekš minētā „underground” mūzikas žanra, katram apmeklētājam būs iespēja baudīt savai gaumei tīkamu mūziku uz vairākām festivāla skatuvēm vienlaicīgi,” informē „PagalmsFest” pārstāvis Mārtiņš Strautiņš.

Vairāk par festivālu ir iespējams uzzināt sociālajos tīklos:
https://twitter.com/PagalmsFest
https://www.facebook.com/PagalmsFest

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV