Trešdiena, 24.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Nameda, Visvaldis, Ritvaldis;

Dzelzs Vilka Jauno Jāņu Orķestra lielkoncerts jau šovakar

Easyget.lv, 30.04.2014. 09:20

Trešdienas vakarā uz lielkoncertu Sapņu fabrikā aicina „Dzelzs Vilka Jauno Jāņu Orķestris”. Koncertā pirmoreiz plašākam klausītāju lokam vienkopus skanēs apvienības jaunākā albuma „Kālabad” dziesmas, kā arī agrāku laiku skanīgākās „Dzelzs vilka” kompozīcijas, kas radītas, iedvesmu smeļot latviešu dainās.
Dzelzs Vilka Jauno Jāņu Orķestra lielkoncerts jau šovakar

„Dzelzs Vilka Jauno Jāņu Orķestris” ir grupas „Dzelzs vilks” dibināts plašāks mūziķu sastāvs, kura radītās dziesmas dzimušas, savienojot oriģinālmūziku un latviešu dainu tekstus. Apvienības jaunākais veikums nesen izdots albumā „Kālabad”, kas izpelnījies balvas „Zelta mikrofons” nomināciju tautas mūzikas kategorijā. „Dzelzs Vilka Jauno Jāņu Orķestris” savā daiļradē iekļāvis arī grupas „Dzelzs vilks” dainu iedvesmotās dziesmas no grupas agrāk iedotajiem albumiem „Uijā uijā nikni vilki” un „Kur vakara zvaigzne lec”.

Dziesmas no dainu iedvesmoto albumu triloģijas pirmoreiz izskanēs vienkopus plašākam klausītāju lokam koncertā 30. aprīlī. Uz skatuves kāps „Dzelzs Vilka Jauno Jāņu Orķestra” mūziķi: Juris Kaukulis, Kaspars Tobis, Kārlis Alviķis, Ieva Strode, Valērijs Cīrulis. Apvienībai pievienosies arī bundzinieks Artis Orubs, kopā ar grupu uzstāsies pazīstamais mūziķis Andris Alviķis, grupas „Forshpil” vijolniece Inna Raihmane, kā arī postfolkloras kopas „Vecpilsētas dziedātāji” dalībniece Rūta Abaja.

Pirms koncerta plkst. 19.00 un pēc koncerta vakara noskaņai atbilstošu mūziku no savas ierakstu kolekcijas atskaņos mūzikas žurnālists un dīdžejs, arī 30. aprīļa jubilārs Uldis Rudaks, dodot savai iecerētajai programmai nosaukumu "Nepabeigtās dziesmas"

Īpašas video vīzijas koncertam radījuši video mākslinieki Pēteris Brīniņš un Miķelis Urtāns. Par gaismu un skaņu rūpējas kompānija „3S”

Koncerta sākums - 20.00, ieeja – no 19.00. Biļetes „Biļešu paradīze” kasēs, www.bilesuparadize.lv

Foto: Dzelzs Vilka Jauno Jāņu Orķestris. Foto (c) Jānis Deinats

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV