Piektdiena, 19.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Vēsma, Fanija;

1. maijā klubā Nabaklab notiks rokkoncerts

Easyget.lv, 30.04.2014. 11:32

1. maija svētkus klubs „Nabaklab” svētkus svinēs ar liepājnieku „The Highlights”, itāļu rap-core grupas „Kuadra” un Latvijas rokmūzikas leģendu „Rūsa” koncertu.

Grupa „Kuadra” darbību sāka 2005. gadā, apvienojoties pieciem mūziķiem, katram nākot no citas mūzikas skatuves. Tas izskaidro apvienības radīto dziesmu daudzpusīgumu, kurās iespējams saklausīt gan repa, gan rokmūzikas, gan hardcore un citas smagās mūzikas ietekmes, minētos žanrus vijot kopā un radot mūziku, kas raksturīga tieši šim kolektīvam. 2007. un 2010. gadā izdotie ieraksti ātri kļuva populāri ar interneta starpniecību, neskatoties uz to, ka tika izdoti nelielas ierakstu kompānijas paspārnē un bez jebkādas reklāmas. „Kuadra” turpina aktīvi rosīties sociālajos tīklos arī tagad un nesen dienasgaismu ieraudzīja grupai veltīta dokumentālā īsfilma. Šis būs pirmais „Kuadra” koncerts Baltijas valstīs.

Ilggadējā pašmāju rokmūzikas apvienība „Rūsa” 5. martā saņēma Latvijas Mūzikas gada balvu par labāko 2013. gada metāla un rokmūzikas albumu un pašreiz strādā pie jauna materiāla, kura izdošana gan pagaidām nav konkrēti ieplānota. Koncerta noteikti būs iespējams dzirdēt gan kādu jaunu kompozīciju, gan arī jau par klasiku kļuvušās dziesmas.

Bez jau minētajām grupām, koncertā uzstāsies arī „The Highlights” no Liepājas, bet pēc grupām par atlikušā vakara muzikālo noformējumu gādās DJ z:le.

„Nabaklab” atrodas Zigfrīda Annas Meierovica bulvārī 12, pasākuma sākums plkst. 21:00.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV