Piektdiena, 29.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Agija, Aldonis;

Gacho prezentē jauno singlu un izsludina albuma prezentācijas koncertu

Easyget.lv, 06.05.2014. 10:43

Gacho klausītāju vērtējumam nodod savu jaunāko singlu “Celies!” no otrā albuma, kura prezentācijas koncerts notiks 30.maijā klubā “Fontaine Palace”.
Gacho prezentē jauno singlu un izsludina albuma prezentācijas koncertu

Dziesma “Celies!” otrais singls no Gacho gaidāmā otrā studijas albuma, kurš tiks izdots jūnijā. Tā ir domāta kā iedrošinājums visiem tiem, kuri dzīvē ir pakrituši, saņemt kopā visus spēkus un turpināt no jauna sasniegt mērķus un atgūt dzīvesprieku. Dziesmas tapšanā piedalījies arī Gacho grupas jaunais dalībnieks Justs Sirmais. Pie singla muzikālā noformējuma strādājis jaunais producents Valdis „Ashtone” Konstants.

“Šis ir mūsu gaidāmā albuma galvenais singls. Esam ļoti priecīgi paziņot, ka beidzot jūnija otrajā nedēļā pēc 4 gadu darba tiks izdots mūsu otrais studijas albums,” stāsta Gacho. “Albums būs ļoti daudzveidīgs gan tematiski, gan muzikāli. Tajā noteikti skaram tēmas, kas mums pašiem ir aktuālas un sirdij tuvas.”

Līdz ar šo grupa izziņo arī sava gaidāmā studijas albuma prezentācijas koncertu 30.maijā Liepājas klubā “Fontaine Palace”.

“Koncerts būs liels pārbaudījums mums visiem – gan grupai, gan publikai. Ja iepriekš koncertos maksimālu enerģiju esam nodrošinājuši parasti stundas garumā, tad šajā Liepājas koncertā līdz ar jaunās programmas papildinājumu būs jāiztur teju divas reizes ilgāk – līdz pēdējam spēku izsīkumam. Koncertā arī noteikti būs daudz jaunu un negaidīti pozitīvu pārsteigumu,” tā par albuma prezentācijas koncertu stāsta Gacho.

Biļetes ir nopērkamas iepriekšpārdošanā “Biļešu Serviss” kasēs. Pirmajām 100 biļetēm ir īpaša cena.

Foto: Gacho ar grupu. Foto (c) Renārs Koris

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV