Otrdiena, 23.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Jurģis, Juris, Georgs;

Māmiņdienas koncertā uzstāsies jaunie mūzikas talanti

Easyget.lv, 06.05.2014. 10:55

Ceturtdien, 8.maijā, plkst.18.00 Eiropas Savienības mājā, Aspazijas bulvārī 28, Rīgā, Māmiņdienas koncertā uzstāsies talantīgi Latvijas jaunieši, starptautisku konkursu laureāti.

Koncertā sitamos instrumentus spēlēs Emīla Dārziņa skolas audzēkne Alise Sējāne, kura atskaņos N.Rozauro „Brazīļu deju” un S.Smita skaņdarbu „Prieks”, un Jānis Bombizo-Fedotovs, kurš izpildīs ugunīgo N.Rozauro skaņdarbu „Ben Vindo” un J.Džoplina pazīstamo „No more blues”.

A.Dombrovska mūzikas skolas Koklētāju ansamblis atskaņos virkni tautas dziesmu, bet J.Mediņa Rīgas mūzikas vidusskolas Saksofonu kvartets: Eduards Lācis (soprāna saksofons), Paulīna Piteņko (alta saksofons), Santa Baiba Vanaga (tenora saksofons) un Rūdolfs Rubenis (baritona saksofons) izpildīs divas daļas no burvīgās G.Vitloka Ķeltu svītas „Love Song un Midnight in Kinsale”.

Koncertu rīko Hermaņa Brauna Fonds jauniešu pavasara mūzikas festivāla „Avanti!” ietvaros.

Festivālā „Avanti!” („Uz priekšu!”) piedalās talantīgi Latvijas mūzikas skolu un koledžu audzēkņi, Mūzikas akadēmijas studenti, kā arī ārzemju viesi. Festivāls sniedz iespēju jauniem, apdāvinātiem mūziķiem uzstāties plašai publikai.

Tā kā vietu skaits ir ierobežots, aicinām interesentus pasākumam pieteikties koncertam jau iepriekš, rakstot uz e-pasta adresi esmaja@esmaja.lv vai zvanot pa tālruni 67085445.

Atgādinām, ka visi pasākumi ES mājā ir bezmaksas.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV