Piektdiena, 29.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Agija, Aldonis;

Bukmeikeri: Eirovīzijā uzvarēs armēņu Aram MP3, Aarzemnieki neiekļūs pat finālā

Easyget.lv, 06.05.2014. 12:40

Eirovīzijas starptautiskajā dziesmu konkursā Baltijas valstu pārstāvjiem 37 valstu konkurencē šonedēļ ir minimālas izredzes uzvarēt un pēc Triobet bukmeikeru prognozēm par laureātu kļūs Aram MP3 no Armēnijas, bet Latvijas grupai “Aarzemnieki” neizdosies pat iekļūt finālā.
Bukmeikeri: Eirovīzijā uzvarēs armēņu Aram MP3, Aarzemnieki neiekļūs pat finālā

Baltijas valstīm 59. Eirovīzijas starptautiskais dziesmu konkurss Kopenhāgenā, Dānijā nesolās būt pārāk veiksmīgs. Ja Triobet bukmeikeru prognozētais piepildīsies, tad tikai Igaunijas pārstāvjiem ir izredzes iekļūt 10. maijā paredzētajā finālā, pārliecināts Triobet bukmeikers Frederiks Suvangs (Frederik Søvang).

„Visi trīs Baltijas valstu pārstāvji jau iepriekš apveduši ap stūri Triobet bukmeikerus, kad neviens no trim Baltijas valstīs izvirzītajiem finālistiem nebija Triobet favorītu rindās nacionālajās atlasēs. Tādējādi pastāv iespēja, ka Baltijas pārstāvji pārsteigs mūs arī šoreiz,” pieļauj Suvangs.

Latvijas grupa “Aarzemnieki” nacionālajā atlasē bija novērtēta tikai ar iespējamības koeficientu 15. Triobet bukmeikeri joprojām apšauba šīs grupas izredzes vinnēt vai pat iekļūt finālā. Lai gan Latvijas pārstāvji vokāli ir daudz vājāki nekā kaimiņvalstu pārstāvji, “Aarzemnieku” dziesma „Cake to bake” ir ļoti atmiņā paliekoša, nedaudz bērnišķīga, kas vēl vairāk apgrūtina šīs dziesmas patiesā spēka noteikšanu. Vai televīzija skatītāji uzskatīs šo dziesmu, kā muļķīgu vai pietiekami uzjautrinošu, lai atvēlētu savas balsis, par to pārliecināsimies tikai konkursa gaitā, piebilst Suvangs.

Pēc Triobet bukmeikeru domām, visreālākais pretendents uzvarai ir Aram MP3 no Armēnijas - koeficients ir 2.6. Armēnija aiz sevis atstāj visas trīs skandināvu valstis, kuras ir bijušas konkursa uzvarētājas iepriekšējos gados - ar koeficientu 3 nedaudz atpaliek Zviedrija. Trešajā vietā ir Dānija ar koeficientu 8, bet Norvēģija paliek ceturtajā vietā ar koeficientu 10.

Armēnijas pārstāvis Aram MP3 izpildīs jaukta žanra dziesmu, kura viegli aizķeras atmiņā un ir ar mūsdienīgā dabstepa stila nobeigumu. Pasaulē šis stils šobrīd ir ļoti aktuāls, tā izpildītājam sniedzot iespēju vienkāršāk iegūt popularitāti. Zviedri izvēlējās uz konkursu sūtīt Sannas Nelsones balādi, kura varētu nebūt tik augstas klases kā „Euphoria”, kas pirms laika šajā konkursā ierindoja zviedrus balsošanas topu augšā, tomēr šī dziesma ir labi nodziedāta un ir pelnījusi ierindoties starp uzvaras kandidātiem. Dānijas pārstāvis Basims noteikti šķitīs saistošs Bruno Marsa faniem - ar patīkamu meldiņu un svilpošanu. Dānijai ir arī paveicies ar pozīciju uzstāšanās kārtībā, viņu dziesma tiks izpildīta 23 no 24 priekšnesumiem. Arī Norvēģijai ir izvēlējusies spēcīgu balādi savai pārstāvniecībai konkursā, kurai noteikti atradīsies liels balsotāju atbalsts fināla koncertā.

Eirovīzijas starptautiskā dziesmu konkursa videoversijām var iepazīties interneta vietnē www.eirovision.tv Konkursa pirmais pusfināls paredzēts 6. maijā, otrais 8. maijā. Šī gada konkursa uzvarētāju Kopenhāgenā, Dānijā noskaidros 10. maijā.

Foto: Aram MP3. Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV