Otrdiena, 19.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Jāzeps;

Positivus programmu papildina The Horrors, A-Trak, Cherub un Just Blaze

Easyget.lv, 06.05.2014. 13:00

Positivus festivāla lielo skatuvju programmu papildina grupa The Horrors, savukārt Red Bull Music Academy galvenie vārdi šogad būs A-Trak un Just Blaze.
Positivus programmu papildina The Horrors, A-Trak, Cherub un Just Blaze

Britu grupa The Horrors izdod savus albumus sadarbībā ar ievērojamāko Apvienotās Karalistes ierakstu kompāniju XL Recordings, kuras paspārnē vienmēr ir bijuši salīdzinoši nedaudzi, bet tikai paši ietekmīgākie un lielākie vārdi mūzikā, piemēram, Jack White, Adele, The Prodigy, Beck, Radiohead, The White Stripes, Dizzee Rascal, M.I.A., Vampire Weekend u.c. The Horrors tieši šodien laiž klajā savu jaunāko albumu Luminous, kas britu presē jau paguvis tikt novērtēts kā šī gada labākais ieraksts.

Red Bull Music Academy skatuves galvenais mākslinieks, kanādiešu dīdžejs A-Trak jau 15 gadu vecumā ir kļuvis par visu laiku jaunāko DMC Pasaules čempionu, ir pirmais visu trīs nozīmīgāko pasaules dīdžejošanas titulu ieguvējs, ierakstu kompānijas Fool’s Gold īpašnieks un dibinātājs, grupas Duck Souce līdzdibinātājs un viens no atzītākajiem un populārākajiem dīdžejiem 21. gadsimtā. Pateicoties savai atraktivitātei uz skatuves, regulārajai komunikācijai ar publiku, izcilajai ritma izjūtai, lieliskajiem remiksiem un tehniskajām prasmēm pie pults, mūziķis neatstāj vienaldzīgu nevienu, kuram sanāk dzirdēt viņa uzstāšanos.

Pēdējo piecpadsmit gadu laikā nav daudz mūziķu, kuru ietekme uz hip hopa attīstību būtu bijusi lielāka nekā Just Blaze. Savas karjeras laikā amerikānis ir strādājis pie Jay-Z, Eminema, Snoop Dogg, Kanjes Vesta, Busta Rhymes, Rika Rosa, Dreika un neskaitāmu citu reperu ierakstiem, kas saņēmuši arī prestižo Grammy balvu, un šobrīd ir viens no pieprasītākajiem repa producentiem pasaulē. Paralēli producēšanai Just Blaze regulāri rīko dažādas dīdžeju sacensības, meklē jaunos talantus, kā arī priecē klausītājus ar saviem setiem.

Elektropopa duets Cherub no ASV pilsētas Nešvilas paši savu mūziku dēvē par astoņdesmito gadu funk un nākotnes popmūzikas seksīgo ārlaulības bērnu, kas ir gana precīzs apgalvojums, jo funky ritmi šajā mūzikā sasaucas ar ļoti delikātiem un popsīgiem bītiem. Interesanti, ka ierakstos tik izjustie un pieklusinātie Cherub dzīvajā pārvēršas līdz nepazīšanai, atklājot klausītājiem pilnīgi citu savu šķautni – ļoti enerģisku, nevaldāmu un atraktīvu.

Lielākais populārās mūzikas festivāls Baltijā jau astoto reizi notiks no 18. – 20. jūlijam Salacgrīvā. Festivāla trīs dienu biļete bez teltsvietas maksā EUR 57 un ar teltsvietu EUR 63. Biļetes nopērkamas www.positivusfestival.com, „Biļešu Serviss” kasēs un Nordea bankomātos. Tuvojoties festivālam, biļešu cena pieaugs.

Positivus festivālā šogad uzstāsies Kraftwerk, Bastille, Ellie Goulding, Elbow, The Kooks, The 1975, Daughter, Chet Faker, Laura Mvula, Junip, Temples, Anna Calvi, Of Montreal, Mø, The Horrors, You Me At Six, Future Islands, Alunageorge, Nonono, A Trak, King Charles, Kid Karate, Cherub, Birth Of Joy, Just Blaze, Pompeya, Fm Belfast, And So I Watch You From Afar

Foto: The Horrors. Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV