Piektdiena, 19.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Vēsma, Fanija;

Igaunijas repa grupas Gorõ Lana jaunais albums tagad arī Latvijā

Easyget.lv, 06.05.2014. 16:46

No 6. maija arī Latvijas hiphopa un repa žanra cienītāji varēs iegādāties igauņu grupas Gorõ Lana jauno ierakstu “Mesi/Мёд“. Albums piejams mūzikas veikalā Randoms.
Igaunijas repa grupas Gorõ Lana jaunais albums tagad arī Latvijā

Gorõ Lana ir viena no populārākajām Igaunijas krievvalodīgajām repa grupām, kas spilgti izceļas ar asprātīgajiem dziesmu tekstiem un pozitīvi enerģiskajiem koncertiem. “Mesi/Мёд“ (2013) ir grupas trešais albums, kas seko 2010. gadā izdotajam EP “Lanagraafia” un 2011. gada albumam “Spekter”. Raksturojot savu ierakstu kā “svaigu instrumentu un atmiņā paliekošu ritmu sajaukumu”, paši Gorõ Lana atzīmē, ka albums ietver grupas spēcīgākās kompozīcijas. Albumu miksējis populārais Igauņu producents Bert On Beats.

Baltijas mūzikas platforma “The Baltic Scene” raksturo viņus kā grupu, kas klausītājiem repa formā atklāj patiesus un intriģējošus stāstus, ievērpjot tos atjautīgu tekstu un aizraujošu bītu formātos. Piesaistot albuma izveidei talantīgus producentus, grupai izdevies patiešām lielisks klasiskā hiphopa skanējums ar organisku džeza pieskaņu.

Albuma izdevniecības “Legendaarde Records” īpašnieks uzsver, ka “Igaunijā pagaidām nav tik kvalitatīvu klasiskā hiphopa izpildītāju kā Gorõ Lana; viņi ir grupa, kas aizraus klausītājus visā Baltijā.”

Foto: Publicitātes foto

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV