Piektdiena, 29.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Agija, Aldonis;

Pagarināta pieteikšanās LU mūzikas grupu konkursam Hadrons

Easyget.lv, 07.05.2014. 12:42

Pieteikšanās LU mūziķu grupu konkursam „Hadrons” pagarināta līdz 12. maijam.

LU mūzikas grupu konkurss „Hadrons” ir iespēja jaunajiem mūziķiem parādīt savu skanējumu un cīnīties par iespējām spēlēt LU Jauno studentu svētkos „Aristotelis” un šī gada mūzikas un mākslas festivālos „Laba Daba” un „Bildes”, bet galvenajā balvā iegūt ieraksta laiku studijā.

Lai piedalītos konkursā, mūziķiem jāaizpilda pieteikuma veidlapa LU Radio NABA portālā www.naba.lv/hadrons un jānosūta audio ieraksts MP3 formātā ar 3 oriģināldziesmām. Pieteikumu un audio ierakstus iespējams nosūtīt arī uz e-pasta adresi info@lu.lv ar norādi „konkursam”. Konkursā var piedalīties grupas, kuras vismaz viens dalībnieks ir LU students, un kuras nav izdevušas albumus.
Līdz 13. maijam tiks paziņoti iesūtīto skaņu ierakstu konkursa pirmā etapa uzvarētāji (seši labākie), kas 21. maijā uzstāties klubā NABAKLAB (Z.A.Meierovica bulvārī 12, Rīgā). Konkursa vērtēšanas kritēriji — izpildījums, ideju novitāte un oriģinalitāte, skatuves tēls utml. Priekšroka tiks dota tiem mūziķiem, kuri izpilda pašu sacerētas dziesmas un kuru kompozīcijas ir dalībnieku dzimtajā valodā.

Rezultātu paziņošana notiks 21. maijā laikā no plkst. 22.00 līdz 22.30. Žūrija noteiks trīs labākās grupas, kas saņems atzinības rakstus un balvas, bet uzvarētājam papildus tiks piešķirts ieraksta laiks studijā, iespēja uzstāties festivālos „Laba Daba 2014”, „Bildes 2014” un Jauno studentu svētkos „Aristotelis 2014”. Savukārt klausītāji, līdzīgi kā divos iepriekšējos gados, interneta balsojumā noteiks savu favorītu starp finālistiem, kas saņems īpašo pasākuma atbalstītāja „Lāčplēsis” klausītāju balvu.

Konkurss notiek jau devīto reizi un kopumā tajā dalību pieteikušas vairāk nekā 190 grupas. Iepriekšējo gadu uzvarētājas - „Starmetis”, „Das Sonntags Legion”, „The Movies” (vēlāk „Tribes of the City”), „Ēnu kaleidoskops”. „Nepilngadīgā Anna”, „Nē” pēc tam izdevušas arī albumus un kļuvušas pazīstamas gan Latvijā, gan ārpus tās.

Konkursu organizē LU Studentu padome, LU Radio NABA.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV