Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

Elizabete Zagorska: patriotisma un mīlestības nevar būt par daudz

Easyget.lv, 08.05.2014. 09:40

Dziedātāja Elizabete Zagorska valsts svētku noskaņās ierakstījusi dziesmu „Es gribu dzīvot Latvijā”. Savulaik šo dziesmu izpildījusi viena no Raimonda Paula zvaigznēm Rita Trence. Dziesmas mūzikas autors un aranžētājs ir komponists Valdis Zilvers.

„Ar Valdi Zilveru nupat kā strādāju mammas Guntas Vikravas koncertprojektā Anrī Barbisa „Maigums”, kur viņš spēlēja klavieres. Srādājot studijā viņš man parādīja šo dziesmu, un, likās, ka šis laiks ir ļoti piemērots šīs dziesmas atdzimšanai. Dziesmā patriotisms izskan spēcīgi, varbūt pat pārspīlēti. Tomēr uzskatu, Latvija kā nācija ir maza, un, jo spēcīgāk mēs turēsies pie patriotisma un mīlestības pret dzimteni, jo mazākas iespējas,ka mūsu tautas izmirs”, atklāj dziedātāja Elizabete Zagorska.

Līdz ar jauno dziesmu dziedātājai Elizabetei Zagorskai tapusi arī jauna mājas lapa www.elizabetezagorska.lv. Sekojiet informācijai par dziedātājas Elizabetes Zagorskas radošo darbību jaunizveidotajā mājas lapā un sociālajos tīklos:
www.facebook.com/zagorskaelizabete un http://www.draugiem.lv/elizabetezagorska.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV