Sestdiena, 20.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mirta, Ziedīte;

Rīgā notiks Mātes dienai veltīti koncerti un svētku pasākumi

Easyget.lv, 08.05.2014. 09:45

Svētdien, 11. maijā – Mātes diena! Šajā svētku dienā Rīgas kultūras centros, Jūgendstila muzejā un Sv. Pētera baznīcā notiks vairāki koncerti un svinīgi pasākumi veltīti māmiņām un vecmāmiņām. 

Sestdien, 10. maijā, plkst. 18.00 Mātes dienai veltīts koncerts notiks Jāzepa Mediņa Rīgas 1. Mūzikas skolā, kur klausītājus priecēs skolas koklētāju ansambļi. Šajā dienā plkst. 19.00 iedzīvotāji aicināti arī uz deju koncertu „Dejo un dzied Dancis”, kurā būs skatāms Tautas deju ansambļa „Dancis” un vidējās paaudzes deju kolektīva „Dancis” priekšnesums.

Svētdien, 11. maijā jauks svētku pasākums ar koncertu, māmiņu sveikšanu un kopīgām rotaļām un ar iespēju noskatīties filmu „Mammu, es Tevi mīlu”, notiks Kultūras centrā „Iļģuciems”. Daudzkrāsaina svinību programma būs Rīgas Jugendstila muzejā, kur uzstāsies koklētāju ansamblis „Teiksma” un dienas gaitā arī operdziedātāja Elīna Mitina ar pianistu Juriju Kasperu, kā arī būs iespēja piedalīties teatralizētā ekskursijā pa muzeju.

Svētku dienā deju kolektīvu koncerts „Ziedu krāsas deju rakstos” notiks VEF Kultūras pilī, bet Kultūras pilī „Ziemeļblāzma” koncertā „Visus savus mīļos vārdus” uzstāsies soliste Lauma Eņģele, komponists Atvars Sirmais, aktrises Dina Kristīne Bitēna un Dace Skadiņa. Kultūras centrā „Mazā ģilde” klausītāji gaidīti koncertā „Ķiršu lietus”, kurā Ieva Kerevica dziedās kopā ar bērnu vokālo ansambli „Kolibri” un instrumentālo trio. Savukārt Sv. Pētera baznīcā koncertā „Šūpuļdziesmas” klausītājus priecēs Ieva Parša, Raimonds un Oskars Petrauski.

Mātes dienai veltīti pasākumi notiks arī Koka ēku renovācijas centrā „Koka Rīga”, kur būs skatāma dejas izrāde „Intervija ar Madonnu”, kā arī Kultūras centrā „Imanta”, kur Silvija Silava, Arnis Miltiņš, Agita Kaužēna, Inese Sērdiene un Austra Pumpure klausītājiem sarūpējuši koncertu „Mīļdziesmiņas”. Šajos pasākumos ieeja ar bezmaksas ielūgumiem, kas saņemami pasākuma norises vietā jau no maija sākuma.

Ieeja svētku pasākumos ir bez maksas.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV