Piektdiena, 19.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Vēsma, Fanija;

James Arthur augustā koncertēs Rīgā

Easyget.lv, 08.05.2014. 15:51

7. augustā Daugavas koncertzālē uzstāšanos sniegs viens no pēdējo gadu populārākajiem jaunajiem britu mūziķiem James Arthur, viesojoties Latvijā savas pirmās paplašinātās solo turnejas ietvaros, informē koncerta rīkotājs Aivars Līpenītis.
James Arthur augustā koncertēs Rīgā

Talantu TV konkursa X Factor 9. sezonas uzvarētājs, 26 gadus vecais James Arthur, divu gadu laikā iekarojis klausītāju sirdis visā pasaulē ar hītu – kaverversiju Shontelle dziesmai – Impossible, kā arī skaņdarbiem Recovery, You're Nobody 'til Somebody Loves You, Get Down un citiem. Viņa debijas albums James Arthur Lielbritānijas albumu topā pirmajā nedēļā piekāpās tikai repera Eminem atgriešanās ierakstu izdevumam. Ieraksts Impossible kļuva par vienu no visu laiku pārdotākajiem un klausītākajiem ierakstiem Lielbritānijā un citur pasaulē, pārspējot vairākus rekordus, turklāt iegūtie līdzekļi tika novirzīti labdarībai.

Tikpat ļoti, kā viņa mūzika un balss, fanus visā pasaulē aizkustināja viņa gājiens līdz panākumiem – sarežģīta bērnība, bēgšana no mājām, pat būšana bez pajumtes, pastāvīgā cīņa ar sevi un nerimstoša mīlestība uz mūziku, kas pat uz brīdi atkal saveda kopā viņa vecākus, kas X Factor laikā atbalstīja dēla cīņu par uzvaru. Konkursa laikā James aizrāva gan žūriju un viesus, kā Rihanna, Rita Ora un citus, savukārt Nicole Scherzinger kļuva par viņa mentoru. Žūrijas komisijas vadītājs, ietekmīgais mūzikas uzņēmējs Saimons Kauels (Simon Cowell) pēc jaunā talanta uzvaras atzina, ka tā bija pelnīta uzvara. Savukārt mūziķis Ed Sheeran jau uzreiz paziņoja, ka aicina James Arthur pievienoties viņam studijā.

James Arthur turneja aizsākās janvārī Lielbritānijā, izpārdodot koncertus īsā laikā. 2014. gada 7. augustā James Arthur sniegs aizkustinošu koncertu Rīgā, Vecrīgā, uz Triangula bastiona jumta izveidotajā vasaras koncertzālē ar skatu uz Daugavu, Vecrīgu un Pārdaugavu. James Arthur Rīgā ieradīsies pilnā koncertsastāvā, līdzi vedot turnejas koncerta aprīkojumu. Pirmās 100 biļetes par 25 eiro, nākamās – dārgāk. Biļešu skaits, ņemot vērā koncertzāles ietilpību, ievērojami ierobežots. Biļetes no 9. maija 10:00 pieejamas Biļešu Paradīze tirdzniecības vietās un internetā.

Foto: Publicitātes foto

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV