Piektdiena, 19.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Vēsma, Fanija;

Nabaklab notiks festivāla Laba Daba ieskaņas pasākums

Easyget.lv, 09.05.2014. 09:13

Sestdien, 10. maijā, klubā „Nabaklab” notiks festivāla „Laba Daba” pirmais ieskaņas koncerts. Pasākumā par īpaši draudzīgām cenām būs iespēja iegādāties festivāla biļetes.
Nabaklab notiks festivāla Laba Daba ieskaņas pasākums

„Laba Daba” ieskaņas koncertā uz skatuves kāps pašmāju indie mūzikas apvienība „Stūrī zēvele”, kura gada sākumā izdeva jauno albumu un ne vienu reizi vien redzēta, uzstājamies arī uz kādas no „Laba Daba” skatuvēm. Savukārt par pasākuma enerģiskāko un atraktīvāko daļu rūpēsies somu grupa „Tax” ar nepieradinātu, taču pozitīvu pankroku. Arī šī apvienība festivālā reiz viesojusies, tiesa, citā sastāvā un zem cita nosaukuma. Par vakara kopējo muzikālo noformējumu rūpēsies radio „Naba” DJ apvienība „Mūzu muzejs”, kuri šajā vakarā svinēs sava raidījuma piecu gadu jubileju.

Sākot ar 10. maiju, biļetes uz festivālu „Laba Daba” būs pieejamas arī klubā „Nabaklab” un, kā ierasts, par draudzīgāku cenu.

„Nabaklab” atrodas Zigfrīda Annas Meierovica bulvārī 12, pasākuma sākums paredzēts plkst. 21:00 un, pie ieejas uzrādot biļeti uz festivālu „Laba Daba”, ieeja klubā būs bez maksas.

„Laba Daba” ir starptautisks mūzikas festivāls, kas norisināsies Latvijas Universitātes atpūtas kompleksā "Ratnieki" Līgatnes pagastā augusta pirmajā nedēļā, no 1. līdz 3.augustam. Uz sešām skatuvēm būs skatāmas vairāk kā sešdesmit dažādu mūzikas novirzienu grupas un DJ apvienības. Paralēli muzikālajam piedāvājumam, festivālā darbosies dažādas radošās un izzinošās darbnīcas visām paaudzēm, turpinot būt par draudzīgāko festivālu ģimenēm.

Jau šovakar klubā "Nabaklab" notiks Latvijas neatkarīgo grupu izlases "Odekolons" Nr. 14 raudzību otrais vakars ar grupu Oranžās brīvdienas un Starmwetis un dueta Čipsis un Dullais piedalīšanos.

Foto: Stūrī zēvele. Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV