Piektdiena, 29.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Agija, Aldonis;

Grupa Skyforger koncertēs Liepājā

Easyget.lv, 12.05.2014. 15:58

24. maijā „Līvas ciema svētku” koncerta noslēgumā klubā „Fontaine Palace” notiks pazīstamās pašmāju folkmetāla grupas „Skyforger” uzstāšanās.
Grupa Skyforger koncertēs Liepājā

Šī šogad būs pirmā un, iespējams, vienīgā grupas „Skyforger” uzstāšanās Liepājā un trešā reize, kad apvienība viesojas klubā „Fontaine Palace”. Salīdzinot ar pēdējo uzstāšanos Liepājā, šoreiz klausītājiem tiks piedāvāta pilnīgi cita koncertprogramma ar daudzām dziesmām no agrīnajiem albumiem, ieskaitot demo albumu „Semigalls’ Warchant”. „Skyforger” iesildīs smagā metāla grupa „Carved” no Itālijas, bet pēc koncerta par tematisku muzikālo atmosfēru gādās dīdžejs Enkurs.

Koncerts paredzēts kā 24. maijā Liepājā notiekošo „Līvas ciema svētku” muzikālās programmas noslēgums, lai arī svētku tirgus pie kluba esošajā promenādē norisināsies arī nākamajā dienā.

Biļetes uz koncertu pieejamas visās „Biļešu Serviss” kasēs un interneta vietnē www.bilesuserviss.lv, pirmās 100 biļetes pieejamas par īpaši zemu cenu. Klubs „Fontaine Palace” atrodas Dzirnavu ielā 4. Pasākuma sākums uzreiz pēc plkst. 23:00.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV