Otrdiena, 19.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Jāzeps;

Papildināta I Love You un Palladium skatuvju programma

Easyget.lv, 13.05.2014. 13:14

Šovasar Positivus festivālā dzirdēsim arī jau tik iemīļotos britus Sons Of Noel And Adrian, igauņus Frankie Animal un Tallinn Daggers, lietuviešus Freaks On Floor un Garbanotas Baristas, baltkrievus Super Besse un daudzus citus.
Papildināta I Love You un Palladium skatuvju programma

Eksperimentālās grupas Sons Of Noel And Adrian sastāvā ir deviņi mūziķi, un kopš 2013. gada tās ierakstus Baltijas valstīs izdod I Love You Records. Braitonas Willkommen Collective dalībnieki ir izdevuši divus studijas albumus un savas karjeras laikā uzstājušies kopā ar tādiem mūziķiem kā Laura Mārlinga, Mumford And Sons un The Leisure Society.

Kā saka pati grupa, Frankie Animal ir tikpat saldi kā tikko pagatavots mohito piektdienas vakarā, kas, lai vai cik reizes nebūtu nogaršots, tāpat visiem interesē atkal un atkal. Savā divus gadus ilgajā vēsturē kvartets ir paspējis izdot EP, nospēlēt koncertus gandrīz visās ievērojamākajās Igaunijas koncertvietās un saņemt ļoti slavējošas atsauksmes no šīs valsts kritiķiem, kas īpaši izceļ solistes Marijas Vaiglas vokālu, salīdzinot to ar Noras Džonsas dziedāšanas manieri.

Savienojot funk un rokmūzikas elementus, Freaks On Floor ir viena no interesantākajām Lietuvas grupām. Savā piecus gadus ilgajā vēsturē viņi ir izdevuši divus studijas albumus un ieguvuši gandrīz visas iespējamās mūzikas balvas visdažādākajās aptaujās – sākot no labākās jaunās grupas nominācijas līdz pat labākajai Lietuvas rokgrupai 2011. un 2012. gadā.

Krieviski dziedošie baltkrievi Super Besse savā septiņdesmito gadu beigu muzikālo mantojumu pārveido daudz mūsdienīgākās skaņās, piedāvājot interesantu coldwave un postpunk kokteili.

I Love You skatuve festivālā vienmēr ir izcēlusies ar īpašu auru un sajūtu, ka mūziķi spēlē nevis tūkstošiem klausītāju, bet tieši jums. Skatuves programmu papildina Big Wave Riders, Junk Riot, Get Your Gun, Stefan Rausch, Garbanotas Bosista, Super Besse, Vincent Long, The Sinclair Sinclair un Frankie Animal. Jau ziņots, ka uz skatuves šogad uzstāsies arī Carnival Youth, Laika Suns, Das Sonntags Legion, The Citizens, Nē, Pyro Trees, Martas Asinis un Starmetis.

Palladium skatuve šogad atradīsies ne tikai citā vietā, bet arī kļūs daudz plašāka, ļaujot baudīt mūziķu koncertus lielākai auditorijai. Skatuves programmu papildina Sons Of Noel And Adrian un Freaks on Floor. Jau ziņots, ka uz skatuves šogad uzstāsies arī K.Remonts, The Sound Poets, Audience Killers, Rīgas Modes, Pikaso, Manta un The Velvet Supernova.

Lielākais populārās mūzikas festivāls Baltijā jau astoto reizi notiks no 18. – 20. jūlijam Salacgrīvā. Festivāla trīs dienu biļete bez teltsvietas maksā EUR 57 un ar teltsvietu EUR 63. Biļetes nopērkamas www.positivusfestival.com, „Biļešu Serviss” kasēs un Nordea bankomātos. Tuvojoties festivālam, biļešu cena pieaugs.

Positivus festivālā šogad uzstāsies Kraftwerk, Bastille, Ellie Goulding, Elbow, The Kooks, The 1975, Daughter, Chet Faker, Laura Mvula, Junip, Temples, Anna Calvi, Of Montreal, Mø, The Horrors, You Me At Six, Future Islands, Alunageorge, Nonono, A Trak, King Charles, Kid Karate, Cherub, Birth Of Joy, Just Blaze, Pompeya, Fm Belfast, And So I Watch You From Afar.

Foto: Frankie Animal. Foto (c) Mart Sepp

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV