Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

Aija Vītoliņa atklās Vasaras festivālu Berga Bazāra

Easyget.lv, 13.05.2014. 15:07

Piektdien, 16. maijā, plkst. 19 harismatiskā "Cabaret" dīva Aija Vītoliņa (Amber) un grupa "Tango sin quinto" atklās Berga Bazāra vasaras festivālu.
Aija Vītoliņa atklās Vasaras festivālu Berga Bazāra

Zem ziedošā kastaņa Hotel Bergs pagalmā turpmāk katru piektdienas vakaru koncertēs profesionālu mūziķu apvienības, kuru programmas tiek veidotas vieglās un vasarīgās noskaņās jazz, blues, tango, chansons, romance un classic mūzikas stilos. Festivāla ideja aizsākās pēc aizvadītās sezonas veiksmīgiem koncertiem un to īpaši nepiespiesto atmosfēru, ko izstaro vēsturiskā kvartāla aura. Berga Bazārs ir pilsētas oāze - tieši kā radīta vīna, garšu un mūzikas skaņu baudījumam vasaras pievakarēs.

Nākamais koncerts notiks 23. maijā, tajā uzstāsies akustiskais duets Du Duo, kuru raksturo oriģinālmūzika pozitīvās noskaņās un kreatīvas labi pazīstamu kompozīciju apdares. Bet jau 30. maijā vieglās jazz noskaņās skanēs šarmantās Alises Kantes balss un grupa Semi Acoustic Band.

Vasaras festivāls norisināsies līdz pat septembrim, visi pasākumi plānoti bez ieejas maksas, garšas baudītājiem, ieteicams savlaicīgi, rezervēt galdiņu ar skatu pret skatuvi kādā no restorānu Bergs, Garage vai Andalūzijas suns terasēm.
Sekojiet informācijai par koncertiem facebook/ Berga Bazārs un restorānu mājaslapās.

Foto: Publicitātes foto

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV