Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

Pirmo reizi Latvijā uzstāsies hita “Stereo Love” izpildītāja Vika Jigulina

Easyget.lv, 14.05.2014. 10:12

Sestdien, 24. maijā, naktsklubā Coyote Fly uzstāsies slavenā klubu grāvēja “Stereo Love” izpildītāja un producente Vika Jigulina.

Dziesma “Stereo Love” tapusi sadarbībā ar rumāņu producentu Edward Maya, un singla pārdošanas apjomi 2009. gadā sasnieguši platīna statusu tādās deju mūzikas lielvalstīs kā Kanāda, Vācija, Spānija, Šveice un Dānija.

Abu mākslinieku veiksmīgā sadarbība turpinājās arī pēc “Stereo Love” panākumiem, lai kopīgiem spēkiem satricinātu pasaules klubu deju grīdas ar tādiem hitiem kā “This Is My Life” un “Desert Rain”. Savukārt jau 2012. gadā Vika Jigulina izdeva pirmo solo singlu “Memories” un joprojām aktīvi turpina darboties deju mūzikas biznesā, sniedzot koncertus labākajos naktsklubos Eiropā un pasaulē.

“Esam gandarīti, ka pie mums uzstāsies pasaulē tik populārā Vika Jagulina, kuras izpildīto hitu “Stereo Love” zina ikviens kluba apmeklētājs. Šobrīd cītīgi gatavojamies arī vasaras sezonas koncertiem, par kuriem paziņosim tuvākajā laikā! Savukārt Coyote Fly terase tuvākajā laikā piedzīvos pārvērtības gan vizuālajā, gan koncepta ziņā. Jauno konceptu publikas vērtējumam nodosim jau 7. jūnijā, ”stāsta naktskluba Coyote Fly vadītāja Madara Maulvurfa.

Biļetes - “Biļešu Serviss” kasēs un internetā.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV