Otrdiena, 23.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Jurģis, Juris, Georgs;

Liepājas bufete atklās piekto vasaras sezonu pludmalē

Easyget.lv, 14.05.2014. 10:16

Ar ballītēm piektdien, 16. maijā, un sestdien, 17. maijā, kokteiļbārs Red Sun Buffet atklās piekto vasaras sezonu Liepājas pludmalē.
Liepājas bufete atklās piekto vasaras sezonu pludmalē

Laba mūzika, atspirdzinoši dzērieni, mājīga atmosfēra ļaus pārvērst šīs vēsās dienas vienā lielā karstā ballītē divu dienu garumā, sola bufetes pārstāvji.

Šogad pludmales bārs „Red Sun Buffet” turpina paplašināties un palielina savu pakalpojumu klāstu, piedāvājot vairākus jaunumus. Kā galvenais tiek piedāvāta atsevišķa VIP zona ar iespēju rezervēt galdiņus īpašiem pasākumiem vai lielākām kompānijām. Īpaši padomāts par ģimenēm ar bērniem, kas ikdienā atpūšas pludmales zonā. Pludmales bāra terorijā uzstādits bērnu laukums un sadarbībā ar uzņēmumu „Scan Plast” jau otro gadu tiek uzstādīti krāsaini vides objekti - tārpiņi, ko šogad papildina vēl viens īpaši liels pludmales tārpiņš. Pateicoties jaunajam ūdens pieslēgumam, pludmales bāram ir iespēja papildināt dzērienu klāstu ar svaigi spiestām sulām, saldējuma kokteiļiem un smoothy, kas būs ideāli piemēroti karstajās vasaras dienās un īpaši garšos mazajiem atpūtniekiem. Pludmales bufetē būs iespējams iegādāties dažādu aktīvās atpūtas inventāru – pludmales bumbas, frīsbija šķīvjus un citas lietas ar jauno zīmolu „Liepāja Beach”, kā arī iznomāt „Blue Shock Bike” elektroriteņus. Visas vasaras garumā „Red Sun Buffet” organizēs pludmales futbola turnīrus. Padomāts arī par kultūras programmu. Sākot no jūnija mēneša katru sestdienas vakaru pludmales bārā varēs izbaudīt dzīvo mūziku. Vasarā plānotas svētdienas bērnu ballītes ar dažādu tematiku.

Tāpat kā pagājušos gadus bārs atradīsies Liepājas zilā karoga pludmalē aiz „Pūt vējiņi” estrādes. Pludmales bārs darbosies katru dienu no agra rīta līdz vēlam vakaram, nedēļas nogalē līdz pat saullēktam.

Foto: Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV