Otrdiena, 19.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Jāzeps;

LMT Summer Sound būs īpaša Red Bull Thre3style skatuve

Easyget.lv, 14.05.2014. 10:22

Šogad LMT Summer Sound festivālā divu nakšu garumā - 11. un 12. jūlijā - atsevišķa skatuve būs veltīta Latvijā aktuālāko un talantīgāko dīdžeju setiem.
LMT Summer Sound būs īpaša Red Bull Thre3style skatuve

Skatuve būs īpašs un neaizmirstams noslēgums Red Bull Thre3style Latvijas dīdžeju sacensībām, uz skatuves kāpjot gan konkursa uzvarētājam, gan žūrijai, kā arī īpašiem ārvalstu viesiem. Red Bull Thre3style sacensībās dīdžejiem 15 minūtēs jādemonstrē sava meistarība, prasmīgi samiksējot trīs dažādus mūzikas stilus. Jau maijā Latvijā notiks trīs šo sacensību atlases posmi (Rīgā, Valmierā un Liepājā), bet konkursa uzvarētājs, kurš iegūs tiesības pārstāvēt Latviju pasaules finālā Azerbaidžānas galvaspilsētā Baku, tiks noskaidrots 6. jūnijā klubā La Rocca. LMT Summer Sound piedāvās šī konkursa esenci īpašā festivāla teltī Red Bull Thre3style Showcase. Festivāla apmeklētājiem būs unikāla iespēja dzirdēt ne tikai Latvijas uzvarētāja un labāko sacensību dalībnieku priekšnesumus, bet arī citu valstu uzvarētājus. Līdz ar konkursa dalībniekiem uz skatuves kāps arī žūrijas pārstāvji, solot neaizmirstamu ballīti festivāla apmeklētājiem.

Festivāls LMT Summer Sound festivāls norisināsies jau ceturto reizi, 11. un 12. jūlijā apmeklētājus priecējot ar ievērojamu pasaules un pašmāju mūzikas zvaigzņu koncertiem. Šobrīd jau zināms, ka festivālā uzstāsies Pet Shop Boys, Naughty Boy un Dons, kā arī iespaidīgu atgriešanās šovu šogad apsolījis Gacho. Vēl festivālā uzstāsies amerikāņu mūziķis Mykki Blanco un latviešu mākslinieki Otra Puse, Jenny May un lietuviešu Golden Parazyth. Kopumā divu dienu laikā klausītājus priecēs vairāki desmiti dziedātāju, grupu un dīdžeju gan pludmalē, gan Liepājas Jūrmalas parkā.

Jau drīzumā tiks atklāti līdz šim vēl neizziņotie festivāla viesi, taču biļetes ieteicams iegādāties jau laikus, jo, tuvojoties festivālam, to cena pieaugs. Biļetes pieejamas visās Biļešu serviss tirdzniecības vietās un internetā par 28 eiro (Ls 19,68). Komplekts ar ieejas biļeti telšu pilsētiņā šobrīd maksā 35 eiro (Ls 24,60), pērkot atsevišķi telšu pilsētiņas ieejas biļeti, tā maksās 7 eiro (Ls 4,92). No šodienas tirdzniecībā pieejamas arī VIP biļetes īpašiem mūzikas baudītājiem. VIP biļetes cena - 70 eiro (Ls 49,18) bez VIP stāvvietas, savukārt ar VIP stāvvietu – 85 eiro (Ls 59,72)

Šogad festivāla organizatori kopā ar “Latvijas Mobilo Telefonu” grandiozākajā pludmales ballītē apmeklētājus sagaidīs ar paplašinātu telšu pilsētiņu, jaunām aktivitāšu zonām un uzlabotu teritorijas plānojumu.

Www.summersound.lv
info@summersound.lv
twitter.com/SummerSoundFest
facebook.com/summersoundfest

Foto: Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV