Ceturtdiena, 28.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Ginta, Gunda, Gunta;

Milleru-Balandīnu ģimene un grupa CanZone ieraksta tautasdziesmu “Pūt, Vējiņi”

Easyget.lv, 14.05.2014. 16:30

Skārdroka žanra pārstāvji grupa “CanZone”, apvienojoties ar Milleru-Balandīnu ģimeni (“Dziedošās Ģimenes 5”), radījuši savdabīgu aranžējumu tautasdziesmai “Pūt, Vējiņi” un nodod to klausītāju vērtējumam.
Milleru-Balandīnu ģimene un grupa CanZone ieraksta tautasdziesmu “Pūt, Vējiņi”

“Pūt, Vējiņi” ir sena lībiešu kāzu dziesma, kas folklorizējusies un tiek uzskatīta par latviešu tautasdziesmu. Šī dziesma izpildītāju interpretācijā nes pārmaiņu un gara spēka vēstījumu, harmonizējot procesus caur dabu un tās spēku. 

Dziesmas ieraksts tapis sadarbībā ar Izdevniecību “Lauska” – skaņu inženiera Kaspara Bārbala vadībā.

Milleru-Balandīnu ģimenē apvienojušies Dagnija, viņas vīrs Raitis, brālis Raivo un brāļadēls Rihards. Dziedāšana un uzstāšanās visiem kopā vienā sastāvā ir kā sapņa piepildījums, kas ticis realizēts, pateicoties dalībai šovā „Dziedošās Ģimenes 5” 2013. gada rudenī.

„CanZone” rada un izpilda mūziku, kas ir roka, popa un folka sajaukums, popularizējot pašizveidoto skārdroka stilu. Grupas dalībnieki lepojas ar elektriskās ģitāras un akordeona episku sintēzi, kā arī ievērības cienīgu vokālistes dziedāšanas manieri, kas bieži papildinās ar emocionālām un vizuālām performancēm.

Vairāk par izpildītājiem:
www.draugiem.lv/canzone
www.draugiem.lv/milleri-balandini

Foto: Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV