Sestdiena, 20.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mirta, Ziedīte;

God Is An Astronaut koncertu Rīgā iesildīs igauņi Ocean Districts

Easyget.lv, 16.05.2014. 11:35

Par iesildītājiem pirmdien, 19. maijā, klubā „Melnā piektdiena” notiekošajam īru postroka grupas „God Is An Astronaut” koncertam izvēlēti „Ocean Districts” no Igaunijas.
God Is An Astronaut koncertu Rīgā iesildīs igauņi Ocean Districts

„Ocean Districts” ir 2011. gadā Tallinā dibināta postroka apvienība, kura pavisam nesen izlaidusi savu debijas albumu „Expeditions”, kuru savā koncertā pirms „God Is An Astronaut” uzstāšanās prezentēs arī Rīgā.

Kā jaunums ir kāds pārsteigums, kuru koncerta organizatori sarūpējuši pasākuma apmeklētājiem – visi, kuri būs iegādājušies biļeti uz 19. maija koncertu, iegūs iespēju iegādāties biļeti uz Lietuvas smagās mūzikas festivālu „Devilstone” ar ievērojamu atlaidi – „God Is An Astronaut” koncerta apmeklētājiem festivāla biļete maksās tikai piecus eiro. Festivāls „Devilstone” notiks Lietuvā, Anikšķos no 17. līdz 20. jūlijam.

Apvienību „God Is An Astronaut” 2002. gadā izveidoja dvīņu brāļi Niels un Torstens Kinsellas un, lai arī sākumā grupa nebija iecerēta kā dzīvās mūzikas projekts, kopš 2008. gada „God Is An Astronaut” aktīvi koncertē un snieguši neskaitāmus izpārdotus koncertus visapkārt Eiropai, Latviju ieskaitot. Grupas jaunākais albums „Origins” iznācis 2013. gada 16. septembrī.

Klubs „Melnā piektdiena” atrodas Brīvības ielā 193c, ieeja klubā no plkst. 20:00, koncerta sākums plkst. 21:00. Biļetes pieejamas visās „Biļešu serviss” kasēs, kā arī interneta vietnē www.bilesuserviss.lv. Koncertu organizē klubs „Nabaklab”.

Foto: Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV