Ceturtdiena, 28.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Ginta, Gunda, Gunta;

Jūlija sākumā Cēsīs norisināsies gadskārtējās Imantdienas

Easyget.lv, 19.05.2014. 10:54

Ar jaunu komponista Imanta Kalniņa dziesmu pirmatskaņojumiem, sengaidītiem atkalsatikšanās brīžiem un neiztrūkstošo publikas sadziedāšanos 12. jūlijā Cēsu Pils parka estrādē norisināsies ikgadējās Imantdienas.
Jūlija sākumā Cēsīs norisināsies gadskārtējās Imantdienas

Šogad komponista Imanta Kalniņa mūzikas svētki tiek gatavoti īpaši, piedāvājot trīs atšķirīgas, bet saturiski piesātinātas koncerta daļas, kurās neiztrūks dažādi īpaši pārsteigumi.

Koncerta pirmajā daļā muzicēs grupa „Turaidas Roze”. Pēc vairāku gadu eksperimentiem, Imantdienās atskaņojot jaundarbus, šoreiz grupa priecēs ar pašām populārākajām sava repertuāra dziesmām.

Kopā ar grupas solistiem Olgu Rajecku un Uģi Rozi muzicēs arī dziedātāja Līga Priede, kuras piedalīšanos Imantdienās vienmēr pavadījušas sajūsminošas publikas atsauksmes.

Koncerta otrajā daļā uzstāsies mūzikas projekts „Raxtu Raxti”, kas atskaņo Imanta Kalniņa dziesmas tautas mūzikai pietuvinātā skanējumā. Šoreiz „Raxtu Raxti” gatavo īpašu programmu, kurā sagaidāmi arī pirmatskaņojumi.

Kolektīva pamatu veido vairāki grupas „Autobuss debesīs” mūziķi un pazīstami tautas mūzikas izpildītāji - Kristīne Kārkle – Puriņa un Edgars Kārklis.

Tuvojoties Imantdienu kulminācijai, koncerta trešajā daļā muzicēs grupa „Autobuss debesīs” kopā ar pazīstamiem aktieriem. Imanta Kalniņa pašas pazīstamās dziesmas šoreiz izdziedās Artūrs Skrastiņš, Karīna Tatārinova un Juris Jope.

Koncerta noslēdzošajā daļā izskanēs arī vairākas labi pazīstamas, bet koncertos ļoti sen nedzirdētas dziesmas no komponista daiļrades „zelta fonda”. Imantdienu noslēgumā sagaidāma neiztrūkstošā publikas sadziedāšanās.

Imantdienu koncerts Cēsu Pils parka estrādē 12. jūlijā sāksies plkst 20.00. Biļetes jau iespējams iegādāties „Biļešu paradīzes” tirdzniecības vietās, kā arī internetā: http://www.bilesuparadize.lv/events/custompage/78.

Foto: Publicitātes foto

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV