Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Baltie iesildās uz „White Liner”

easyget.lv, 28.05.2007. 10:25 | komentāri (4)

Kā zināms, tad aizvadītā nedēļas nogale izcēlās ar Baltijas valstīs pirmoreiz notikušo mūzikas pasākumu Sensation White. Šajā sakarā ikvienam elektroniskās mūzikas klausītājam organizācija Discoteq promotion sadarbībā ar Club Agency bija sarūpējusi iesildošo pasākumu „White Liner”, kur visas darbības, kā saprotams pēc nosaukuma - risinājās uz kuģīša “Liepāja”.
Baltie iesildās uz „White Liner”

Galerijas:

Brauciens tika sadalīts divās daļās. Tiem, kuriem nebija iespēja uzkāpt uz kuģīša plkst. 18:00, tika dota iespēja ierasties 11. novembra krastmalā plkst. 19:30, kad kuģītis piestāja atkārtoti, lai uzņemtu jaunus viesus vai atvadītos no tiem, kuriem trīs stundas likās par daudz.

Brauciena laikā, apmeklētājus priecēja Londonas populārākās radio stacijas rezidents Lee Garner, visiem pazīstamais kluba Nautilus VIP Lounge rezidents, dīdžejs Rise, kluba Essential rezidents dīdžejs Al Dee, Discoteq promotion rezidents dīdžejs Kris Hovel, kā arī pārstāvji no kaimiņvalsts Lietuvas – Mr. Mushroom un dīdžejs Groovy.

Tuvojoties saulrietam, „White Liner” veica tā vakara pēdējo piestāšanu un drīz jau bija pienācis tas laiks, kad baltās drēbēs tērptie “dīvainīšī” devās uz Arēnu Rīga, lai aizvadītu neaizmirstamu nakti Sensation White atmosfērā.
Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV