Sestdiena, 11.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Milda, Karmena, Manfreds;

„Reamonn” iesaka vairāk nodarboties ar seksu

Sadarbībā ar MTV, 06.04.2007. 10:00 | komentāri (2)

Grupas „Reamonn” līderis intervijā MTV VJ Žanetei atzinis, ka cilvēkiem vajadzētu vairāk nodarboties ar seksu.
„Reamonn” iesaka vairāk nodarboties ar seksu

Pirms koncerta Rīgā, grupa „Reamon” viesojās arī „MTV Supermercado” studijā pie Žanetes, lai dalītos savās pārdomās par visdažādākajām tēmām.

Uz jautājumu, vai Žanetei vajadzētu būt greizsirdīgai, jo iepriekšējā reizē, kad grupa viesojās Lietuvā, grupas puiši esot atzinuši, ka Lietuvā esot visskaistākās sievietes, grupa atbildējusi noliedzoši un nonākusi pie secinājuma, ka sievietes vispār esot skaistas. Runājot par sievietēm, grupas līderis atzina, ka viņa dziesmas lielākoties esot par sievu Žozefīni, kuru viņš saticis un iemīlējis vēl pirms kļuva par slavenu mūziķi. Grupas līderis Rī Gārvijs teicis, ka ātri vien esot savu sievu ‘noprecējis’, jo sapratis, ka Žozefīne viņu iemīlējusi kā cilvēku, nevis kā pazīstamu mūziķi.

Intervijā viņš arī ieteica cilvēkiem vairāk attālināties no materiālās pasaules labumiem un pievērsties kam poētiskākam, piemēram, vairāk nodarboties ar seksu. Pilnu interviju ar grupu „Reamonn” varēs redzēt raidījumā „MTV Supermercado” jau šo piektdien 18:00.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV