Piektdiena, 29.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Agija, Aldonis;

"Sensation White" apmeklējuši 14 000 baltie

Gatis Kreceris, 28.05.2007. 14:00 | komentāri (30)

Sestdien 26.maijā "Arēnā Rīga" notika ilgi gaidītais deju mūzikas pasākums „Sensation White”, uz kuru ieradās 14 000 tūkstoši apmeklētāji ģērbušies BALTĀ. Biļetes uz pasākumu tika izpārdotas pilnībā.
"Sensation White" apmeklējuši 14 000 baltie

Galerijas:

Pasākumā uzstājās tādi pazīstami DJi kā, "Marco V", "Tom Novy", dīdžeju komanda "Junior Jack un Kid Creme", "Blank & Jones", "Tim Deluxe" un "Electricano" no Latvijas kurš, uzstājās kā pirmais.

Uz šovu apmeklētāji sāka ierasties jau no 18:00, lai gan „Arēna Rīga” savas durvis vēra 20:00. Pie „Arēnas Rīga” stingrā režīmā patrulēja policija ar speciāli trenētiem suņiem, kuri meklēja narkotiskās vielas, kas šādos pasākumos ir pietiekoši izplatītas.

Deju mūzikas pasākuma laikā apmeklētāji noteikti nebija vīlušies, jo organizatori bija parūpējušies par spēcīgu un jaudīgu skaņu, grandiozām gaismām, lāzeru un pirotehnikas šoviem. Paralēli pasākumā uzstājās 30 performanču mākslinieki. Dažādi pasākumi notika arī "Arēnā Rīga" gaiteņos. „Sensation White” apmeklēja ne tikai iedzīvotāji no Latvijas, bet arī no tuvākajām kaimiņu valstīm.

Kā pēdējie 2 Dji uzstājās „Marco V” un „Tom Novy”, pirmais šobrīd thedjlist.com balsojumā atrodas top 20, sešpadsmitajā vietā.

Pasākums, kurš oficiāli sākās 22:00 ilga 9 stundas t.i., līdz 7:00 rītā. Liela daļa no apmeklētājiem noteikti vēlējās, lai tas turpinās vismaz vēl pāris stundas, taču kas par daudz tas par skādi un skāde, kā jau tika ziņots pēc pasākuma dažam labam sanāca tik un tā, bet nu, ko nu par to.

„Esmu gandarīts, ka SENSATION WHITE pasākums Latvijā tika izpārdots. Domāju, ka ikviens no aptuveni 14 000 skatītājiem, kas apmeklēja grandiozo gaismas, skaņas, lāzeru, dekorāciju un performanču uzvedumu, ieguva neaizmirstamus iespaidus un atcerēsies šo pasākumu ilgi. SENSATION komanda bija sajūsmināta par publikas atsaucību un solīja atgriezties Latvijā,” stāsta organizatoru JET FORCE pārstāvis Cornelis van der Vaart (Kornelis van der Vart).




 
Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV