Piektdiena, 29.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Agija, Aldonis;

Raimonds Pauls piedāvā- Liene Šomase un Jānis Moisejs!

easyget.lv, 29.05.2007. 13:40 | komentāri (1)

Raimonds Pauls jau no laika gala ir bijis jaunu talantu atklājējs un virzītājs Latvijā. Laiks atkal jauniem vārdiem! Liene Šomase, kas pazīstama arī ar skatuves vārdu Lenii kopā ar jauno un daudzsološo dziedātāju Jāni Moiseju ir ierakstījuši savu debijas albumu “ Pasaule ir skaista!”. Pavisam albumā būs iekļautas 14 Raimonda Paula dziesmas, kuras aranžējis un producējis Roberts Lejasmeijers.
Raimonds Pauls piedāvā- Liene Šomase un Jānis Moisejs!

Jau ilgāku laiku Latvijas Radio 2 spēlētāko dziesmu sarakstā ir manīta albuma tituldziesma “ Pasaule ir skaista”, bet šonedēļ radiostacijās nonāca vēl viena dziesma “ Neskaties pulkstenī”. Abas ir pieejamas arī Mp3 portālā doremi.lv

Paredzēts, ka šī jaunā albuma prezentācija notiks šī gada 7.jūnijā, bet pilnu šī albuma programmu būs iespējams noskatīties un noklausīties visiem, kuri šogad līgos kopā ar Raimondu Paulu Raiskumā. TV ierakstu translēs LNT 25.jūnijā.

Par izpildītājiem:

Liene Šomase

Dzimusi Valmierā. Ģimenē ir divas māsas un trīs audžubrāļi. Mācījusies Strenču vidusskolā un pabeigusi Valmieras Viestura vidusskolu. Mācījusies saksofona spēli Jāzepa Vītola Valmieras mūzikas skolā. Pašlaik mācās Latvijas kultūras koledžā apgūstot mūzikas menedžmentu.

Piedalījusies pasākumos “Olgas disenīte”, “Aprīļa pilieni”, “Cālis” un “Jaunās zvaigznes”. Īpašu popularitāti Liene ieguva ar pseidonīmu “ Lenii” piedaloties TV šovā “Talantu fabrika 4”. Izpildot dziesmu “Ugunskurs” ieguvusi pirmo vietu “Latvijas Šlāgeraptaujā” 2006.gadā.

Filmējusies Rolanda Kalniņa filmā “Rūgtais vīns”, kurā atveidoja ielu muzikanti - saksofonisti Ievu. Atveidojusi skolotāju mūziklā “Mūsdienu pasaka par Pelnrušķīti”. Pēc Latvijas konsulāta Krievijā īpaša ielūguma uzstājusies Pleskavā - Kremļa Izstāžu centrā.
2007.gada Eirovīzijas nacionālās atlases pusfinālā iegūst pirmo vietu savā grupā izpildot Laura Reinika dziesmu “ Take Off Your Mask”.

Uzstājusies kopā ar grupām “ Līvi”, “Dexter” un “Credo”.

Jānis Moisejs

Rīdzinieks. Mācījies Rīgas 2. vidusskolā. No 1993. līdz 1997.gadam mācījies Rīgas zēnu Doma kora skolā. Mācījies Rīgas Valsts 1. ģimnāzijā, kur nominēts zelta stipendijai. Šobrīd mācās “Stockholm School Of Economics In Riga”.

Sešus gadus spēlējis basketbolu Valda Valtera basketbola skolā. Ticis atzīts par labāko aizsargu . 2006.gadā kļūst par konkursa “ Sony Jazz Stage” finālistu un kopā ar Raimondu Paulu koncertējis daudzās Latvijas vietās. Grupas “Just Taste It” solists.
Apguvis vokālās nodarbības pie Ingas Bērziņas, Ances Krauzes un Arvīda Lustes.

Foto: Valts Kleins

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV