Piektdiena, 29.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Agija, Aldonis;

“Melo-M” koncertu skaits Losandželosā pārsniedz iepriekš plānoto

easyget.lv, 29.05.2007. 15:30

Latvijas čellu trio “Melo-M” klubu turneja Losandželosā izvērtusies daudz plašāka par iepriekš plānoto. Sākotnēji “Melo-M” bija plānoti pavisam seši koncerti dažādās Losandželosas vietās, bet pēdējo dienu laikā grupas puiši saņēmuši vairākus aicinājumus muzicēt arī citās koncertu vietās. Pagājušājā nedēļā grupa muzicēja jauna kluba “Skinny's” atklāšanas ballītē un sniedza papildkoncertu klubā “Redwood LA Downtown”.
“Melo-M” koncertu skaits Losandželosā pārsniedz iepriekš plānoto

Nupat saņemti aicinājumi sniegt iepriekš neplānotus koncertus 30. un 31.maijā.

“Publika šeit ir ļoti atsaucīga. Pārsteidzoši, bet mūs aicina spēlēt atkārtoti un arī citos pilsētas klubos. Tikām ielūgti arī uz salīdzinoši lielāku pasākumu, kas notika “Walt Disney Hall”, taču diemžēl nepietika laika organizatoriskām niansēm,” no ASV ziņo “Melo-M” vadītājs Kārlis Auzāns.

“Melo-M” koncerti Losandželosā ir turpinājums pagājušā gada tūrei ASV. Pērn februārī “Melo-M” devās uz ASV muzicēt turienes latviešu kopienai, bet saņēma vairākus aicinājumus uzstāties klubos arī amerikāņu auditorijai. Toreiz veiksmīgie koncerti deva iespēju atgriezties ASV.

Jau drīz pēc atgriešanās no ASV “Melo-M” Latvijā laidīs klajā jaunu albumu, kurā būs iekļautas daudzu pasaulē populāru dziesmu versijas trim čelliem. Skaņdarbu klāsts solās būt plašs - no “The Beatles” līdz disko hītiem, filmu mūzikai un pat islandiešu grupas “Sigur Ros” skaņdarba versijai.

“Melo-M” pēdējā laikā ir viena no visaktīvāk ārzemēs koncertējošām latviešu grupām.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV