Ceturtdiena, 18.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Laura, Jadviga;

Tikai vienu dienu – biļetes uz Cool Weekend Party Nr.4 (Kosheen un Freshlyground) par īpašu cenu!

easyget.lv, 29.05.2007. 17:55

Tikai vienu dienu, 30.maijā norisināsies akcija, kuras laikā 4 biļetes uz Kosheen un Freshlyground koncertu varēs iegādāties par 3 biļešu cenu! Biļetes varēs iegādāties visās „Biļešu paradīzes” tirdzniecības vietās!
Tikai vienu dienu – biļetes uz Cool Weekend Party Nr.4 (Kosheen un Freshlyground) par īpašu cenu!

Kā jau ziņojām, 1.jūnijā uz Sapņu fabrikas skatuves kāps Dienvidāfrikas sensācija Freshlyground un britu elektronikas zvaigzne Kosheen! Šī ir patiešām lieliska iespēja, jo klausītājs iegūst ne vien divas lieliskas grupas vienā vakarā, bet arī par īpašu cenu! Turklāt koncerta dienā, 1. jūnijā, biļetes būs iegādājamas notikuma vietā pirms koncerta un to cena sasniegs jau 25 Ls.

Pasākums notiks Cool weekend party ietvaros un būs jau ceturtais koncerts šajā pasākumu sērijā. Kā sola organizatori, Cool Weekend Party nekur nepazudīs un vismaz reizi divos mēnešos turpinās priecēt skatītājus ar īpaši izmeklētiem māksliniekiem, vietām un atmosfēru.

Apvienība „Kosheen” dibināta 90. gadu beigās un popularitāti iekaroja jau ar savu pirmo albumu. Grupas dziedātājas Sian Evans spēcīgo balsi Markee Substance un Daren Decoder radīto ritmu pavadījumā pazīst teju uz katras deju zāles grīdas. Kosheen veido mūziku, kur skaņas stāsta tikpat daudz kā vārdi, bet stilam nav konkrētu robežu, tas variē no roka līdz hiphopam, no džeza līdz drum’n’base, bet melodiskais vokāls padara grupas stilu unikālu un neatkārtojamu. Ikviens, kas mīl mūziku un kam patīk dejot, iemīlējuši „Kosheen” populārākos singlus Catch”, „Hide U”, „Hungry” un citus.
Nupat „Kosheen izdevuši jaunu albumu „Damage , un pirmais singls no tā „Overkill” jau iekarojis Eiropas radiostacijas. Kosheen arī bija pirmie, kas, pretēji nerakstītajam likumam, ka elektroniskā mūzika nav izpildāma „dzīvajā”, devās koncertūrē!

„Kosheen” Latvijā būs jau otro reizi, pēdējo reizi šeit varējām viņus redzēt pagājušā gada Valmieras rokfestivālā, kur apvienība nepārprotami bija festivāla kulminācija!

Freshly Ground ne velti atzīts par pagājušā gada MTV labāko Āfrikas grupu, šos siltos, sulīgos un skanīgos dienvidafrikāņus iemīlējusi arī visa Eiropa! Viņu singls „Doo be doo” iekaroja raidstacijas vienā mirklī, un arī Latvijas klausītāji nevarēja palikt vienaldzīgi! Ik pa laikam uz ielas kāds dzirdams, dungojot lipīgo un uzmundrinošo doo-be-doo...
„Freshly Ground” iepatikušies arī Robbie Williams, kurš uzaicinājis grupu uzstāties kopā ar viņu visos tūres koncertos Āfrikā.Un Robbie nav vienīgais – „Freshly Ground” uzstājušies kopā arī ar tādām zvaigznēm kā Snoop Dog, Sean Paul... un viņu zvaigžņu ceļš tikai turpinās!

„Kosheen” un „Freshly Ground” uzstāsies 1. jūnijā pulksten 20.00 „Sapņu fabrikā”.

Tikai trešdien, 30.maijā akcija – 4 biļetes par 3 biļešu cenu!!!

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV