Trešdiena, 24.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Nameda, Visvaldis, Ritvaldis;

Šovakar “Arēnā Rīga” Ozija Osborna koncerts!

easyget.lv, 31.05.2007. 00:00 | komentāri (2)

Koncertaģentūra FBI informē: šodien, 31.maijā, notiks ilgi gaidītais Ozija Osborna koncerts. Uz „Arēna Rīga” skatuves slavenākais hārdroka pārstāvis Ozijs kāps pēc iesildītājiem – ģitārista Zaka Vailda ar grupu „Black Label Society”.
Šovakar “Arēnā Rīga” Ozija Osborna koncerts!
Šis būs pirmais Ozija Osborna koncerts Baltijā un mākslinieks ir atzinis, ka jau sen vēlējies apciemot šo reģionu un satikt savus fanus. Mūziķis Rīgā ieradīsies ar savu privāto lidmašīnu un viņu pavadīs sieva Šārona Osborna.

22.maijā pasaules mūzikas veikalu plauktos beidzot nonāca ilgi gaidītais Ozija Ozborna jaunais albums „Black Rain”. Šis ir pirmais albums pēc septiņu gadu pārtraukuma un Ozija fani mūziķa oficiālajā mājas lapā to novērtējuši kā izcilu.

Populārais mūzikas kanāls VH1 šogad uzaicināja Oziju Osbornu piedalīties šovā „Rock Honors”, kura laikā mūziķis un viņa grupa parakstījās uz īpašas ģitāras. Šī ģitāra šobrīd ir izlikta izsolē un visi ienākumi, kas tiks iegūti no tās pārdošanas 31.maijā, tiks ziedoti VH1 akcijai „Save The Music Foundation”.

Uz Ozija Osborna koncertu Latvijā vēl ir iespējams iegādāties biļetes šādās cenu kategorijās: 3.stāvā (sektoros no 303. līdz 306. un no 311. līdz 315.) – 30 LVL, 1.stāvā (sektoros no 105. līdz 111. un LMT biznesa kluba zonā) — 35 LVL, 113.sektorā (sēdvietās ar vislabāko redzamību) — 50 LVL. Biļetes iespējams iegādāties visās „Biļešu serviss” un „ReklaMarket” kasēs, kā arī visās „Statoil” degvielas uzpildes stacijās un internetā www.bilesuserviss.lv.
Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV