Sestdiena, 20.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mirta, Ziedīte;

Komentāri rakstam: Koncerta apskats - Ozijs Osborns

jaunākie lejā

Arturs 01.06.2007. 13:03

nabaga Annu patrieca tie riebīgie apsargi. Būtu bijušas labas bildes. ek...
Ivars malacis, no apraksta vien es uzbūru burvīgu ainu no koncerta, kaut arī nebiju tur bijis.

Indrikis 01.06.2007. 13:10

:D

labi, man arii Zaks Vailds neko neizsaka, bet autors vismaz vareeja pameegjinaat kko noskaidrot, kas ir Black Label Society utt. nu vismaz no cilveekiem kas apkaart staaveeja un kam tas kko izsaka, bet kaa izklausaas shis ir pieradis seedeet vip lozhaa. es jau saprotu, tur eediens garshiigaaks ;)

nu neder tikai maaksla rakstiit, ir arii kkas jaazin ;)

! 01.06.2007. 13:22

piekriitu visam:)

abc 01.06.2007. 13:31

piekriitu Indrikjim, kauns raksta autora vietaa, ka nezina/neuzskata par svariigu piemineet zakk wylde vaardu. un black label society mineet kaa kkaadus iesildiitaajus X ... beediigi!

rainmaker 01.06.2007. 14:04

man līdz bija sieviete, kam Ozijs ir tukša skaņa. pēc koncerta bija ļoti aapmierināta. par sevi nemaz nesaku.

Artūrs 01.06.2007. 14:36

koncerts tiešām bija sasodīti labs, neskatoties uz to, ka daļa apmeklētāju laikam devās skatīt un klausīt black rebel society.

audience bija ļoti dažāda, patiesi un vispārībā neko sliktu nevaru teikt zinot apstākļus. ;)

labs pasāciens.

nu_i 01.06.2007. 15:30

"kādas piecpadsmit minūtes mežonīgais matu īpašnieks - ģitārists, uzstājās ar savu autordarbu – ģitārvirtuozitāti" nu jaa shitas bij KAUT KAADS GJITAARISTS :)

oK, koncis pa pirmo zorti..un vai veel no kaadas "zvaigznes" ir redzeetas taadas emocijas miilestiibaa pret publiku? >3 reizes nokrist celjos publikas priekshaa... neviltota atdeve...

ek 01.06.2007. 16:23

Prieks par tik pozitiivu rakstu!Juutama abpuseeja miilestiiba:)!
Es arii smaidiju visu koncerta laiku:)!

Ieva 01.06.2007. 16:38

Arī man ļoti patika koncerts, Ozija milzīgā vienkāršība un sirsnība pārsteidza. Gribu piebilst, ka rakstā minētā 15 minūšu ģitāras solo izpildītājs nav vienkārši ģitārists, bet gan viens no vispār izcilākajiem ģitāristiem Zaks Vailds, kurš ir arī Black Label Society solists.

Superstar 01.06.2007. 17:22

Vecums neļauj fotografēties! Žēl gan, tiešām būtu forši šīs bildes apskatīt!

anita 01.06.2007. 19:00

Godātais Ivar, šķiet, laiks tev atklāt, ka tik lielisks žurnālists nebūt neesi. teicamais literārās valodas plūdums un žurnālista kritiskais gars te patiešām neko tik daudz neizsaka. kur nu vēl subjektīvais skatījums uz visu pasākumu.

"Ozijs pa vidu, abās pusēs matainie mežoņi, zem kuriem ir novietoti ventilatori, kuri domāti plandošo matu efektam. Rodas iespaids, ka mati šiem vīriem ir dzīvi un kā medūzas Gorgonas čūskas kustās uz viņu galvām."

Dārgais autor, grūti pateikt, cik zinošs tu esi, bet tie matainie vīri ir vieni no labākajiem ģitārspēles virtuoziem pasaulē. Zakk Wylde un Mr. JD DeServio.

"es laikam neesmu speciālists šajā tradīcijā" - patiešām neesi. laiks ripināt savus rakstiņus uz KAS JAUNS.

visu gaišu.

sms » anita 01.06.2007. 19:17

tu esi tendencioza un ta nav laba cilveka ipasiba. man nav ne jausmas ka sauc tos gitaristus tikai varu pateikt ka vini ne tuvu nav no labakajiem pasaule. ko darisi ar mirusajiem Jimiju Henrihsu, Stiviju Reju Vonu dzivajiem Stivu Veiis, Page un veselu virkni zinamiem bluza gitaristiem kurus neviens nevar atspelet del filinga un bla bla bla... kads tur f... Ozijs un vina gitaristi... Pusi makslas vins radijis ar savu sharmu un tos gitaristus kuri piespele var kaudzem saskaitit. Tu jazz klausies :))) a uz Emanuela koncertu biji? Bet uz Badiju Gaju? :))) Kaa tos var atspelet ir nojausma? Zini, vislabakai ko Tu varetu izdarit ir piesieties manam neprofesionalajam komentaram. jaa autors nezin nosaukumus, laiks vinam tos apgut. bet tas ko vinshs raksta jau tagad ir apmeram 150 reizes labaks par jebkuru rakstu ko var izlasit par to koncertu. tapec labak nakoso reizi raksti labus vardus un noveli autoram izdosanos nevis ...

ar milestibu :)

o jā » sms 01.06.2007. 19:24

...visu cieņu Tev, ļoti argumentēts viedoklis un prieks, ka ir arī tādi cilvēki, kā Tu, tas palīdz pasauli padarīt labāku :)

anita 01.06.2007. 19:30

hehe par Džimiju es neko nesaku. Un nebūt neiet runa par tiem aizgājušajiem varenajiem vīriem tieši tādēļ, ka viņu vairs nav un ar viņiem neviens nevar sacensties. savukārt ģitāristu spēli jau var analizēt arī pēc žanra, kurā tie spēlē. un zakk savā ir patiešām neatkārtojams. un Emiju palaidu garām, diemžēl.
tavam komentam gan "nepiesiešos", kā tu vēlējies, jo sanācis bija labs.
un šis bija pirmais raksts, ko izlasīju pēc koncerta. tomēr joprojām palieku pie sava - ja cep augšā atsauksmi par pasākumu, mazlietiņ vajag arī palūkot informāciju par to, kas uzstājas, citādi tas tāds maziņš nekrietnums - OZIJS, OZIJS, IESILDĪTĀJI, MATANIE MEŽOŅI. viss kārtībā, ir dažādi cilvēki, un ar to mēs sadzīvojam. cheers!
:)

sms » anita 01.06.2007. 19:45

paldies par smaidu :) tu tomer esi tik jauka :) buutu iespeeja noteikti iepaziitos ar tevi :) lai parunaatu par gitaarspeeli :) vai veel labaak par ritmu pasauli :)

anita 01.06.2007. 20:16

man arī prieks par tādu aktīvu sarunu biedru ar savu viedokli. tā tam jābūt.
:)

eregi 01.06.2007. 21:37

Koncerts tiktiešām bija neatkārtojams, vienam man stāvot nebīja jautri sākumā, bet beigās bija labi! Protams kaitina tas, ka esi ticis tuvu skatuvei un visu laiku kādi tipi tev klenderē garām, aplej ar alu, bet nu tas pieder pie Rokkoncerta... :) Es vēl kā pusaudzis, atradu prekšā tādu vietu, kur redz gan Ozziju, gan Mr. JD DeServio gan pārējos, bet pēkšņi man priekšā pieklenderēja ~50 gadus vecs vecis, 2,20 garš, tērpies zilos džinsos ar brūniem pagariem matiem, nu tāds tipisks vecais fans, kurš izbauda mūziku, bet tomēr, ja tāds piestājās priekšā, tad redzēt ne sūd* nevar, ņemot vērā, ka tas vēl man kratījās priekšā (centās mošot), beigās jau vēlējos izteikt kādu pretīgu piezīmi, bet redzot kādu prieku šis pasākums viņam sagādā pats paliku priecīgs un turpināju izbaudīt koncertu...

No visas tās kompānījas man vislabāk patīk Mr. JD DeServio un Mike Bordin kā arī pats Ozzijs. Tiešām koncerts bija labs, un būtu jau labi, ja Ozzijs biežāk iegriestos pie mums. :)

Sx 01.06.2007. 21:40

Viss ko varu teikt, par koncertu - SUPER!
To nevar vārdos izteikt, un man jau godīgi sakot, paliek neliels slinkums atstāstīt, jo daudzi interesējas kuri nebija, tad nu tā :)
bet, raksts - super!
Ivar, man prieks par to kā tu raksti, tiešām aizraujoši, vienmēr prieks lasīt. Un vēl neliela humora piedeva :))

Mar 02.06.2007. 16:58

Jā nu ko lai saka ...
Tas vecais kraķis visu mūžu (nu vai to daļu kamēr viņš vēl pinībā nebija nobeidzis savas smadzenes) centās radīt kautko agresīvu, dumpiniecisku u.t.t ar ko arī palika slavens. Nu kā jau normāls rokeris, es pat teiktu metālists.
Bet te viņu saukā par "mīļu, pūkainu onkulīti" kurš pie tam vēl nevar normāli parunāt ...
Pieks ka "īstenie latvijas roka cienītāji" ir atklājuši serv Prāta Vētru Nr2 - Ozzy

Madara 03.06.2007. 16:54

Pirmkārt, Black Label Society nav kantri roks, bet stipri kas savādāks
un, otrkārt, tas "matainais ģitārists", kurš mums veltīja tik lielisku ģitārspēli nav neviens cits kā Zaks Vaild no tās pašas iesildītājgrupas! :)

Madara 03.06.2007. 16:58

Bet tas jau tika pateikts, neapskatīju komentārus pirmstam. Nu tad jau.. man koncerts ļoti ļoti patika un jāatzīst, arī es vairāk biju gājusi uz Black Label Society.

I.T.Warpath 04.06.2007. 18:42

Ceru, ka koncis tiešām bija tāds kā šeit aprakstīts, kaut gan vērojot Ozzija pāris gadus atpaķaļ izdoto koncertu Japānā viņš nešķiet nemaz tik šarminošs - drīzāk jau šausminošs. Par raksta autora nekompetenci neizteikšos, izņemot faktu, ka tā ir kliedzoša(!!!). Lai gan nesaprotu - ko var fanot par faktu, ka vecs dzērājs, un pedelīgs parkinsoniķis parāda pliku pēcpusi!!! Zinu, ka neietu uz viņa koncertu pat tad, ja tas vecais ērms te ieplanētu vēl kādreiz!

laija 04.06.2007. 21:34

Koncerts bija lielisks, Zaks - superīgs un Ozijs joprojām - seksīgs!!!!!

andy » anita 05.06.2007. 15:30

nu, latvju gudrā padauza, ko dirs? lai ivars raksta...

eregi » I.T.Warpath 05.06.2007. 18:56

Parādi kādu officiālu rakstu, ka viņam ir parkinsons, tās visas sūdīgās kustības ir no nodzeršanās, vnk muskuļi atteica strādāt,

I.T.Warpath » eregi 07.06.2007. 16:28

Labrīt, no mēness nokritušais! Tas jau pasaulei ir vairākus gadus zināms, ka Osborns slimo ar Parkinsona slimību. Diemžēl, viņam tā nāk no tās pašas Tevis minētās pārdzeršanās un izpaužās roku trīcēšanā un īslaicīgos atmiņas zudumos. Tāpēc vecītis vēl rauj ko māk kamēr vēl nav aizmirsis, kas pats ir. Kad aizmirsīs, tad pat uz skatuves nekāpjot bikses sev nost vilks... un būs "L-E-Ģ-E-N-D-A"... :DDDDDD

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV