Svētdiena, 05.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Ģederts, Ģirts;

Komentāri rakstam: Šodien Arēnā Rīga notiks Backstreet Boys koncerts

jaunākie lejā

Saskumus 18.05.2008. 10:48

Hm.... biju uz to koncertu... Nezinu kam pateikties vai skaņu operatoram, vai organizatoriem.... BET MAN, un ne vienīgajai nācās aiziet graujošās skaņas dēļ! NEZINU kas bija par iemeslu... Īsti nevarēja saprast, vai mūzika par skaļu un puši no sirds to vēlējās pārbļaut.... vai kā citādi... Katrā ziņā, esmu bijusi uz dažādiem koncertiem tieši Arēnā Rīga, bet ko šādu dzirdēju pirmo reizi... Esmu sarūgtināta!
Un otrs... Nevarēju saprast, vai no puišu puses šis pasākums ir bijis kā uzspiests vai kā, bet... Stulbi izskatijās - trīs uzvalkos, bet VIENS TOMĒR džinsās... Un arī... grupa tomēr nebija vienota... vienam sper pa galvu, viens rausta "bikšu priekšu", džinsas knapi uz dibena turās... TAS TOMĒR BIJA KONCERTS... NEZINU, ES BIJU PAR VIŅIEM LABĀKĀS DOMĀS...

sauliite » saskumus 18.05.2008. 11:27

Svariigaak jau ir tas, kaa vinji straadaaja ar publiku un dziedaaja, nevis tas, ka kaadu briidi varbuut kaads no puishiem nepaspeeja uzreiz paargjeerbties. Cilveeki jau naak klausiities, nevis piesieties siikumiem. Manupraat, puishi ljoti centaas un koncerts bija SUPERIIGS :)

biju un nenozheeloju:))) 18.05.2008. 12:13

man arii ljooooooti patika!! :)Un vinji tieshaam centaas un sanaaca! un skanja nav vinju vaina, bet areenas...

HY 18.05.2008. 12:33

Hell Yeah! Koncerts bija izdevies. Man ļoti patika un spriežot pēc cilvēku emocijām, un smaidošajām sejām, izskatās, ka tāds es nebiju vienīgais!

Laimigaaa 18.05.2008. 14:14

Tu saskumus vari skumt talak! Ja tu no koncerta panemi tikai vinu nepareizo apgerbu - neredzu, kam tu piesienies - apgerbam nebija ne vainas! Vot Riana iznak apenes un visiem patika! Grupa bija LOTI VIENOTA - var redzet, ka vini ir labi draugi un viens otru nedaudz velk uz zoba... Ja tu panemi tikai tas negativas emocijas, tad noteikti ar tadam ari gaji uz koncertu!!! Labi, skanai bija problemas, bet ta tiesam ir organizatoru vaina - puisi dziedaja SUPERIGI un DZIVAJAA!!! Ideali!!! Man nav neviena slikta varda ko par koncertu pateikt! Tadu atdevi un energiju no viniem sanemam un mes viniem davajam tadu prieku preti, ka izklausijas - zale ir parpildita!!! Paldies, puisi, par labako koncertu mana muza!!!

NE maza, spiedzosha meiteniite 18.05.2008. 18:16

Tieshaam - arii manaa muuzhaa shis ir labaakais koncerts!! Fantastisks! BSB vecaas un arii jaunaas dziesmas ir manaa sirdii! Dieviigs koncerts!

klausiitaaja 18.05.2008. 18:38

man ar likaas forshi, tikai briizham likaas, ka skanju operators speeleejaas ar podzinjaam, jo citreiz pat nevareeja saklausiit ko dzied.....bet pashi puishi bija riktiigi labie un straadaaja no sirds

emīlija 18.05.2008. 20:54

ak dievs!!!!!koncerts bija superīgs!!!!tik maz cilvēku bet ovācijas bija grandiozas!!!!puiši bija super un tās bija supērīgākās divas stundas!!!! paldies viņiem!!

lauva 18.05.2008. 21:52

woowwww...tiešām bija super!!vēl šodien lidoju no tām emocijām..dzirdēt vecās un arī jaunās dziesmas...publika dzied līdzi..viņi dzied un uzstājas no sirds..prieks,ka nemazina savu enerģiju kaut dzied mazā valstī...viņu kontakts ar publiku..māšana ar rokām...un beigās vēl,kad visi atveidojām ar rokām sirdis..tas viss bija tāāāda bauda:)))))))Paldies "BACKSTREET BOYS un cilvēkiem,kas viņus te atveda...p.s.es stāvēju netālu no skatuves un man ar skaņu viss bija ok...un A.J. vienmēr ar savu stiliņu ir izcēlies tā kā........

biju un nenozheeloju:))) 18.05.2008. 22:10

ilgojos :))

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV