Trešdiena, 08.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Staņislava, Staņislavs, Stefānija;

Jāņa Narkevica solo albums “Visu vai neko”

easyget.lv, 04.06.2007. 17:35 | komentāri (1)

Saldus mūziķa Jāņa Narkevica solo albumā “Visu vai neko” apkopotas dziesmas, kuras rakstījuši Modris Šterns, Tomass Kleins, Guntars Račs, Juris Pavītols, Džonijs Salamanders , Ainars Karps un daudzi citi dziedātāja bijušie un esošie kolēģi no dažādām Liepājas un Saldus grupām. Albuma dziesmas ir pārbaudītas daudzās ballītēs un albums kopumā rada pozitīvi izklaidējošu noskaņu. Pats Jānis būdams, Jānis ir domājis arī par to lai šīs dziesmas labi iederētos arī gaidāmajos līgošanas pasākumos.
Jāņa Narkevica solo albums “Visu vai neko”
Pats dziedātājs ir dzimis Saldus rajona Ezeres pagastā un savulaik bijis Liepājas slavenākā estrādes orķestra “Neptūns” solists, laikā kad to vadīja šī brīža Liepājas simfoniskā orķestra vadītājs Jēkabs Ozoliņš. Dziedātājs joprojām spēlē trompeti un vada Ezeres vidusskolas orķestri. Daudz uzstājas saviesīgos pasākumos un koncertos kopā ar grupu un viens pats.
Albums ierakstīts Ivo Fomina studijā FM Studio. Šogad radiostacijās jau nonākuši trīs radio singli no šī albuma –Ūdenslīdējs, Mr. Cool un Latvijai. Šī mūziķa dziesmas ir īpaši pieprasītas jaunajā Mp3 mūzikas portālā DoReMi.lv un pastāvīgi atrodas pirktāko dziesmu sarakstā.

Albumā iekļauta arī dziesma “Latvijai”, kas ierakstīta kopā ar leģendāro Liepājas mūziķi Zdzislavu Romanovski. Dziesmas mūzikas autors ir saldus mūziķis Uldis Fridrihsons , bet dzejas autors ir liepājnieks Olafs Gūtmanis. Ierakstā piedalās arī saksofonists Jānis Lemežis un ģitārists Ainars Virga.

Jānis par sadarbību ar Romanovski saka:- “ Es biju patiesi laimīgs par šo iespēju ierakstīt dziesmu ar Zdzislavu. Mēs agrāk kopā nekad nebijām dziedājuši. Manuprāt, šai dziesmai bija nepieciešama tieši tāda balss, kā Zdzislavam un es biju pārsteigts par to , cik lieliski viss izdevās”

Romanovskis savulaik kļuva pazīstams kā Raimonda Paula dziesmu izpildītājs un droši vien nav neviens, kurš kaut reizi nebūtu dzirdējis lieliskās dziesmas “ Baltijas jūrai” un “ Vecā jūrnieka stāsts”. Dziedātājs uzstājas joprojām un viņam vienmēr ir līdzi arī akustiskā ģitāra.

Albumā “ Visu vai neko” iekļautas dziesmas un piedalījušies mūziķi:

1.Mr. Cool (M. Šterns)
2.Ūdenslīdējs (G.Račs)
3.Svešā Linda (J.Gūža/J.Gūža, A.Karps)
4.Kāpēc man vispār telefons (T.Kleins/ M.Neilands)
5.Par tevi vien... (A.Karps)
6.Es lūdzos (J.Pavītols/ I.Ziedonis)
7.Mana vienīgā (A.Žīmants)
8.Melnās acis (N.Millers/A.Krūklis)
9.Cilvēkam līdzīgs (J.Pavītols)
10.Visu vai neko (J.Pavītols, J.Narkevics/J.Pavītols)
11.Mans kaimiņš (J.Volkovs)
12.Latvijai (U.Fridrihsons/O.Gūtmanis)
Papildus:
13.Mr. Cool (M.Šterns) – dzied Jānis Narkevics juniors

Jānis Narkevics (balss, taustiņinstrumenti)
Juris Volkovs (ģitāra, balss)
Norlands Millers (ģitāra)
Aldis Žīmants (bass, balss)
Edijs Cionelis (sitamie instrumenti)
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV