Piektdiena, 19.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Vēsma, Fanija;

No trešdienas dārgākas biļetes uz “Hansa Disko nakts 801”

EASYGET.LV, 05.06.2007. 09:20 | komentāri (1)

No trešdienas, 6.jūnija biļetes uz “Hansa Disko nakts 801” maksās Ls 12 līdzšinējo Ls 10 vietā. Tādējādi ietaupīt gribētājiem palikusi viena diena, lai paspētu iegādāties biļetes par sākumcenu.
No trešdienas dārgākas biļetes uz “Hansa Disko nakts 801”
Atgādinām, ka 16.jūnijā no plkst. 21:00 Cēsīs noritošais “Hansa Disko nakts Nr. 801” būs jau otrais šāda veida vasaras pasākums, kas radies, pateicoties iecienītajām Disko naktīm, kas jau piecus gadus decembrī regulāri pulcē mūzikas fanus, pozitīvu atmiņu un savstarpēji labvēlīgas atmosfēras cienītājus Ķīpsalas hallē. Ar katru gadu cenšoties padarīt pasākumus spilgtākus un apmeklētājiem interesantākus, tika lūkots pēc vēl lielākām zvaigznēm, vai rūpēts par krāšņākām dekorācijām un gaismas spēlēm. Šoreiz iets pa mākslinieku skaita kuplināšanas ceļu un panāktas vienošanās ar 5 ārvalstu dziedātājiem vai grupām: Hedavejs (Haddaway), F.R. Deivids (F.R. David), “Bananarama”, “Dario G” un “Sigue Sigue Sputnik”.

Trinidadā dzimušais, bet galvenokārt Vācijā dzīvojošais Hedavejs plaši pazīstams ar hitiem “What’s Love”, “Life" un "I Miss You".

Franču izpildītājs F.R. Deivids 80.gados lika daudzām romantiskām būtnēm jūsmot par balādēm “Words”, "Pick Up The Phone" un “Music”, taču viņa repertuārā ir arī īstas roka dziesmas.

Angļu meiteņu dueta “Bananarama” kontā ir tādi hiti, kā "Cruel Summer", "Venus", "Love in the First Degree" un "I Heard a Rumour".

Britu trio “Dario G” pirmo atpazīstamu ieguva ar kompozīciju "Sunchyme", bet par īstu megahitu kļuva 1988. un 2002.gada futbola čempionātu himna "Carnaval de Paris".

Britu kiberpanki “Sigue Sigue Sputnik” ar grāvējiem "Love Missile F1-11" un “21st Century Boy” kārtējo reizi pierādīja, ka arī “spurainie” un “nepareizie” var gūt plašu atpazīstamību.

Lai veicinātu laicīgu “noskaņošanos uz Disko nakts viļņa”, papildināta mājas lapa www.diskonakts.lv, kur jebkurš interesents var iepazīties ar faktiem un plašāku informācija par gaidāmo pasākumu un māksliniekiem, kas tajā uzstāsies, noklausīties ievērojamākos hitus, kā arī festivāla vēsturi.

Biļešu iepriekšpārdošana “Biļešu paradīzes” kasēs vai www.bilesuparadize.lv
Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV