Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

Ogres estrāde piedāvā - Nazareth

easyget.lv, 05.06.2007. 15:50 | komentāri (13)

Jau pagājušajā gadā Ogres estrādes skatuvi iemēģināja glemroka veterāni – „Nazareth” un jau pagājušajā gadā varēja izbaudīt brīvdabas estrādes un „Nazareth” duetu. Tas bija to vērts un tāpēc arī šogad – jau šo piektdien grupa „Nazareth” būs Ogrē.
Ogres estrāde piedāvā - Nazareth
“Nazareth” oficiāli dibināta 1968.gadā, Skotijā, bet tās saknes varētu meklēt vēl tālākā pagātnē, jo, reāli, „Nazareth” ir cēlusies no „The Shadetes” (dibināta 1961), kurā spēlēja Dan McCaferty un Pete Agnew, tie paši, kas dibināja „Nazareth” un tie paši, kas „Nazareth” sastāvā uzstājas vēl šobrīd.

No 1968. grupa izlaidusi vairāk nekā 20 albumu, kas ne reizi vien ieguvuši “zelta” un “platīna” statusu daudzās pasaules valstīs. Koncerts Ogrē ir pierādījums tam, ka mūziķi turpina aktīvi koncertēt un gadā sniedz ne mazāk kā 150 koncertu.

„Nazareth” nebūs vienīgās slavenības, kas šajā dienā kāps uz skatuves, koncertu sniegt piekritis arī Ken Hensly (tas pats, kurš spēlēja Uriah Heep sākotnējā sastāvā), kurš izpildīs labākās Uriah Heep dziesmas. Protams, Kens uz skatuves nekāps viens, bet kopā ar „The Vikings”.

Savukārt koncertu atklās gan mūsu pašu mūziķi, gan arī kaimiņi no Lietuvas – Red Bee (Latvija) un projekts „KISS” (Lietuva). Droši var vilkt paralēles starp pasaules slaveno mūziķu apvienību „Kiss” un lietuviešu piedāvāto projektu, jo lietuvieši mums spēlēs „Kiss” mūziku un arī šovs būs maksimāli pietuvināts oriģinālo „Kiss” priekšnesumam.

Ieeja koncertā no plkst.20:00, koncerta sākums – 21:00.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV