Piektdiena, 29.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Agija, Aldonis;

Komentāri rakstam: Ogres estrāde piedāvā - Nazareth

jaunākie lejā

Kalns 05.06.2007. 15:58

JĀ,DAŽI NEMĀK NOVECOT.

I.T.Warpath 05.06.2007. 18:35

Drīzāk - nemāk laikā no skatuves aizvākties. Šitā pendžu brigāde jau kādu sesto vai septīto reizi te Latvijā ierodas grašus dinģēt - gandrīz vai jau par vietējiem kļuvuši - drīz ar cepurēm rokās Rīgas ielās dziedās. Un ir jau vēl kas viņus klausās arī - ja uz viņu koncertiem neietu, tad jau nebrauktu. Padomjlaikā šamie bija viena no tām bandām, kuru kopā ar visādiem SMOKIE, Al Bano, Celentano, SLADE, SWEET, BAD BOYS BLUE, MORETHAN FUCKING un tamlīdzīgiem aiz Dzelzs Priekškara vēl ielaida, tāpēc jau viņus te arīdzan zina un domā, ka šitie arī vēl, tāpat kā tas stulbais āzis Osborns, vēl tiek par roka leģendām dēvēti.
Pats uz šito Roka perdeļu koncertiem neesmu gājis nevienu reizi un arī iet netaisos - nav mana grupa.

I.T.Warpath 05.06.2007. 18:40

Droši var teikt - pasākums būs visīstākā roka ateja un pasākums "tiem, kam jau sen aiz piecdesmit". Bet Kens Henslijs labāk būtu ar savām dziesmām atbraucis, nevis sēdējis uz veca URIAH HEEP popūrija. Teikšu kā ir - soloalbumos viņš arī ir visai interesants.

nevajag te, ja? 06.06.2007. 19:55

pasākums "tiem, kam jau sen aiz piecdesmit"- kā tad! Biju pagaišgad, pasākums bija izdevies. Kapēc par piecīti nevarētu aizbraukt paklausīties labu mūziku? Neko nesaku, bija arī tādi kam pāri 50, taču pārsvarā bija jaunieši, kas klausās veco, labo mūziku. Un vispār- vai tad viņi brauktu, ja nebūtu, kas nāk uz koncertiem???

I.T.Warpath 07.06.2007. 15:40

Nu, nevienam jau netik traucēts savos 20 justies kā 50-gadīgam. Taču man personīgi riebjas ats tas teiciens "vecie labie gabali" - kas man liek associēt tos ar kaut kādiem 70-to gadu standartiem, bakeņbārdainiem onkuļiem, kas fano par kaut kādu vecu, smirdīgu alkoholiķi Rodu Stjuartu vai tādā pat pārsmēķētā elsoņā dvesošu Krisu Normenu. Un nedod visi labie gari, kad pateiksi kaut ko sliktu par Sopotas vai Sanremo festivāliem, kas tāpat kā Eirovīzija tolaik bija izcili "progresīvās" padomju estrādes un kultūras uztveres domāšanas standarti ar visiem tajos dalību ņemošajiem salkanajiem mēsliem, kas tika pasludināti par "nez kādām tur nu "pasaules zvaigznēm"".
Vai neliekas dIvaini, ka visas šitās "tālaika zvaigznes" un "veco labo gabalu" izpildītāji pēdējā laikā uz bijušajām padomjvalstīm brauc kā uz Leiputriju? Lai arī kāds vecs un izgrabējis kraķis esi, lai arī cik tur grupā ir palikuši oriģināldalībnieki - visi cenšas kaut vai reizi gadā atvilkties uz Latviju, jo te taču viņus uzskata par "BAAAIIIIGGGAAAAJJJIIIIEEEEMMMMM" superstāriem, kaut gan tur aiz robežām viņi nekad vēl nav pat lielākoties izsitušies tālāk par lētas klubu grupiņas statusu. Tos pašus SMOKIE viņu pašu Anglijā zin reti kurais, bet te taču viņi ir gandrīz vai elki!!!
Standarta domātāji - padomājiet vēlreiz!!!

HM 09.06.2007. 09:00

I.T.Warpath-Tu pats esi Āzis,ja klasiku neatshkjir no shirpotreba.Un veel tu esi lunis;)

nevajag te, ja? 09.06.2007. 12:08

Koncis nospēlēts godam, ja neņēm vērā to, ka tika izsisti korķi visai Ogrei un nācās pusstundu pgaidīt.

MK 11.06.2007. 22:26

Kapēc nav bilžu no pasākuma redzēju ka daži labi fotogrāfēja...?

I.T.Warpath » HM 12.06.2007. 14:16

Negānies, ja tava klasikas uztvere neatšķiras no grīdlupatas. Ja Tev tavas nožējojamās dzīvītes laikā nav bijusi iespēja baudīt tiešām normālu roka klasiku, tad man atliek tikai tevi pažēlot, kā apdalīto, kas pats nav spējīgs atāšķirt "klasiku no širpotreba". Varbūt painteresējies nedaudz tajā pat roka vēsturē - kas tur tiek par klasiku uzskatīts, un kas tiek teikts par tiem vecajiem kraķiem, par kuriem sajūsminies tu.

nevajag te, ja? 13.06.2007. 20:56

a kapēc nevarētu aizbraukt paklausīties normalu mūziku? Var jau būt, ka veci...un tad? tas netraucē. nodziedāja un nospēlēja tiešām labi. žēl tikai, ka Kens Henslijs nenospēlēja visu :( Bet "July morning"- kas tās bij par emocijām. Sanāca ap pusminūti nofilmēt :) (vismaz) Obligāti jāiet, ja ir iespēja. Ja nākamgad būs atkal- nedomājot braukšu

Hans 15.06.2007. 18:37

Smokie nekad nav bijusi pazīstama pasaulē ārpus soc. valstīm. To Rīgā atzina pats Normens, kurš saka , ka Londonā viņu neviens nepazīst. Kur nu vēl ASV!
Cita lieta ar Slade un Sweet, tās bija reālas glam zvaigznes, cita lieta, ka pats glamrock nogāja no skatuves. Šīs ir mirušas grupas, to nosaukumus austrumos ekspluatē nezināmi haļavščiki. No vecajiem reāli joprojam ir David Doverdale, DP, Robert Plant, RS, nazareth, Airosmith,

juris » janis 10.06.2008. 09:54

Tu I.T.Warpath būsi arī kādreiz vecs kraķis un par tevi smiesies tādi paši padibenes kāds tu esi.

zidan » ziedonis 22.11.2009. 18:45

Klausies tu ezeli varpath,dies vai tu vari tik daudz izdzert ka smirdigais alkoholikis Stjuarts,un dies vai tu fucking ezeli butu cienigs paostit zekes nakosaja rita vinam pec partijas, pilnigi esmu parliecinats,ka tu neesi pat vina pirdiena verts. Un tagad pamegini vel kaut ko izdvest,diez vai sanaks ,jo tev lidz nosmeketajai Criss sekonai ir ka lidz Kinai rapus,protams atmuguriski.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV