Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

“Jaffa Magazine” prezentācijā Andrejsalā uzstāsies leibla “Rotary Cocktail” dīdžeji

easyget.lv, 05.06.2007. 15:55

Šī gada 9. jūnijā par godu jaunā žurnāla iznākšanai, žurnāla izdevēji JaffaRiga Projects organizē arī vērienīgu pasākumu 9.jūnijā Andrejostas Pulkvedī, kura ietvaros Rīgā uzstāsies arī Berlīnes minimal techno scēnas pārstāvji Two Em un El Locco.
Iepriekšminētie DJi, kā arī viņu izveidotais leibls Rotary Cocktail ir kļuvuši par neatņemamu Berlīnes modernās elektroniskās deju kultūras sastvdaļu, savos DJ setos spēlejot t.s. Berlīnes skanējumu, kas nu ir plaši zināms visā pasaulē - minimal techno un house.

Rotary Cocktail jaunā plate, kurā iekļauts arī Two_Em un El Locco skaņdarbs “Hey Dude” iekļuvusi tādu plaši zināmu DJu kā Anja Schneider, Laurent Garnier, Karotte, Carl Craig, Ricardo Villalobos, Sven Väth, Miss Kittin, Gus Gus istēs un tiek spēlēta klubos un festivālos visā pasaulē. Drīzumā iznāks arī Two Em jaunā plate “Pumpin Lemma” uz Script Music. Remiksu skaņdarbam ir uztaisījis britu techno ikona Mark Broom. Abi DJi regulāri spēlē klubos un festivālos Vācijā un Eiropā, kā arī regulārajās Rotary Cocktail label naktīs Berlīnes klubos Raumklang, Stern Radio un Water Gate.

Bez vācu viesiem pasākumā piedalās arī Rīgas minimal techno/house scēnas pārstāvji DV5 un Ivars Mednis no MINIPOWER, kā arī šobrīd Luksemburgā dzīvojošais DJ Hencha.

Biļetes iegādājamas visās Biļešu Serviss tirdzniecības vietās - Hansabankas filiālēs, Statoil DUS, Reklamarket punktos, Hansabankas filiālēs un Latvijas Pasta nodaļās, kā ari internetā www.bilesuserviss.lv.

Jaffa Magazine ir neatkarīgs žurnāls, kurš iznāk trīs reizes gadā kopš 2004.gada. Šī gada Radošās izcilības festivālā ADWARDS žurnāls Jaffa Magazine tika apbalvots ar II pakāpes ordeni grafsikā dizaina kategorijā. Savukārt jūnija sakaumā žurnāla izdevēji ir aicināti piedalīties Eiropas Kultūras Fonda organizētajā Eiropas, Rietumeiropas un Āfrikas neatkarīgo žurnālu konferencē Marokā.

 

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV