Sestdiena, 20.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mirta, Ziedīte;

Rokopera “Izredzētais” kompaktdiskā

easyget.lv, 06.06.2007. 10:10

Klajā nācis Normunda Beļska un grupas “Jumprava” rokoperas “Izredzētais” ieraksts kompaktdiska formātā.
Rokopera “Izredzētais” kompaktdiskā

“Izredzētais” ir Bībeles stāsts mūsdienu skatījumā par mīlestību un piedošanu. Stāsts par mums - gan šeit Latvijā, gan pasaulē, pilnmetrāžas muzikāls vēstījums ar Normunda Beļska libretu rokoperas žanrā grupas “Jumprava”, Dailes teātra dziedošo aktieru un režisora Valda Liepiņa interpretācijā.

Albuma divos kompaktdiskos iekļautas 38 kompozīcijas no rokoperas, ko izpilda grupa “Jumprava” un Dailes teātra aktieri – Artūrs Skrastiņš, Rudīte Būmane, Ģirts Ķesteris, Ieva Ertmane, Gints Grāvelis, Artis Robežnieks, Sarmīte Rubule, Jānis Paukštello, Juris Frinbergs, Dainis Gaidelis un citi.

Rokoperas režisors – Valdis Liepiņš, režisora asistente – Rēzija Kalniņa, scenogrāfs – Kristaps Skulte, muzikālais vadītājs un vokālais pedagogs – Ainārs Rubiķis.

Albums ar vitamīnu “Vitamax” atbalstu iegādājams mūzikas tirdzniecības vietās, Dailes teātrī izrāžu laikā, kā arī boms.lv, doremi.lv un grupa.lv.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV